x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Marcel Popescu şi Gino Iorgulescu, posibili înlocuitori pentru Cristi Borcea

Marcel Popescu şi Gino Iorgulescu, posibili înlocuitori pentru Cristi Borcea

14 Mai 2010   •   00:00

Conducerea FC Dinamo poartă discuţii cu fostul preşedinte al FC Naţional, Gino Iorgulescu, dar şi cu fostul preşedinte al CS Dinamo, Marcel Popescu, pentru preluarea funcţiei de preşedine executiv, deţinută în prezent de Cristian Borcea, informează surse din cadrul clubului, citate de agenţia Mediafax.

Negocierile cu Marcel Popescu au demarat în urmă cu aproximativ două luni, însă întâlnirile dintre cele două părţi s-au rărit în ultimul timp din cauza unor condiţii impuse de fostul preşedinte, legate de plata unor datorii pe care FC Dinamo le are în prezent, variantă neagreată de acţionari.

Vasile Turcu a confirmat negocierile FC Dinamo cu Popescu, dar şi că i-a propus acestuia funcţia de preşedinte la UTA.

"Domnul Marcel Popescu este un om de valoare al sportului românesc, un dinamovist convins care a fost aproape de a ajunge la Dinamo. Mi-am dat seama de potenţialul dânsului, mai ales că ne cunoaştem încă de pe vremea când investeam la echipa de handbal, şi l-am întrebat dacă ar dori să fie preşedinte la UTA, în cazul în care mă voi decide să investesc", a spus Turcu.

Marcel Popescu a confirmat de asemenea discuţiile, însă a refuzat să facă ofere amănunte.

Conducerea clubului Dinamo s-a reorientat şi a început o serie de discuţii cu fostul preşedinte de la FC Naţional, Gino Iorgulescu, retras din fotbal de mai multă vreme, pe care încearcă să-l convingă să preia funcţia de preşedinte executiv al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Actualul preşedinte executiv, Cristian Borcea, a declarat în mai multe rânduri că doreşte să părăsească funcţia executivă în cadrul clubului şi să rămână doar acţionar.

×
Subiecte în articol: redactie