x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Marian Iancu ameninţă Rapidul cu retrogradarea

Marian Iancu ameninţă Rapidul cu retrogradarea

12 Mar 2010   •   00:00

Scandalul legitimării lui Varga şi Bălan la Rapid a fost reaprins de declaraţia antrenorului giuleştenilor, Nicolae Manea, care vrea să-i folosească pe cei doi la meciul de duminică cu Unirea Alba Iulia.

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a spus că, până la clarificarea situaţiei, giuleştenii vor pierde cu 0-3 fiecare partidă în care Varga sau Bălan vor juca. "Liga i-a transmis o hârtie Rapidului în care le spune clar că Varga şi Bălan nu au voie să joace, dar depinde de ei. Din punctul de vedere al regulamentului, vor pierde cu 3-0 toate meciurile. Dacă Şiman şi Copos nu s-au înţeles până pe 25, când era termenul limită, ce vină are Liga? Vai de cei de la Rapid, săracii! Habar n-au ce fac! Şi schizofrenicii înţeleg că au făcut ceva neregulamentar la meciul cu Poli. Decid comisiile, eu nu vreau să ajung la puşcărie din cauza lor", a spus Dragomir la GSP TV.

Mai mult, Marian Iancu, patronul lui FC Timişoara, clubul care a contestat dreptul de joc al celor doi fotbalişti, spune ca Rapidul poate fi chiar retrogradat din cauza neregulilor de la acest transfer.

"Am văzut declaraţia lui Nicolae Manea, el nu are nici o vină. A avut decenţa să spună că va face ce îi va ordona conducerea, am observat şi punctul de vedere al Ligii şi pot să vă spun că nici măcar jumătate din documentele care vor dovedi frauda la regulament făcută de Rapid nu au ieşit publice. Suporterii trebuie să ştie că echipa poate fi retrogradată după ce vor fi văzute actele. Nu e rea intenţie, e fraudă premeditată. N-a fost niciodată mai documentată o fraudă cum va fi aceasta! Vom dovedi toate acuzaţiile pe care le facem", a spus Iancu la GSP TV.

Replica giuleştenilor a venit din partea preşedintelui Ion Taban: "Este jignitor la adresa clubului Rapid ce spune domnul Iancu. Cum să spui aşa ceva? Nu există nici o fraudă, nici o premeditare, nimic împotriva regulamentului. Avem toate documentele în regulă".

×
Subiecte în articol: redactie