x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Marian Iancu vrea să se retragă de la FC Timişoara

Marian Iancu vrea să se retragă de la FC Timişoara

11 Mai 2010   •   00:00

Preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, marţi, agenţiei Mediafax, că intenţionează să se retragă din funcţia pe care o ocupă la clubul bănăţean, precizând că mediul din fotbalul românesc este unul ostil pentru el.

"Nu mai vreau să continui în mediul ăsta. Nu este un mediu propice pentru a face performanţă, pentru că nu ai cu cine să faci aşa ceva. Tot timpul eşti pus la zid, ţi se bagă beţe în roate şi nu se poate aşa. Eu nu mai pot continua în fotbalul românesc, este un mediu ostil pentru mine", a spus Iancu.

"Plecarea mea nu ar schimba cu nimic situaţia de la Timişoara, pentru că acolo este un club puternic, este Stanciu, Chivorchian, care pot conduce clubul acesta. De asemenea, dacă plec eu, nu înseamnă că se va retrage şi BKP-ul de la club. Este vorba doar despre funcţia mea din administrativul clubului", a mai declarat preşedintele clubului bănăţean.

"Mai sunt multe de făcut la Timişoara, însă când vezi că nu te lasă nimeni. Uitaţi-vă ce am păţit la meciul cu Urziceni, la cel cu Vaslui, iar ieri ne-au scos mingea din poartă. Asta mai trebuia să ne facă, să ne scoată mingea din poartă şi au făcut-o", a încheiat Marian Iancu.

×
Subiecte în articol: redactie