x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Marinarii" i-au dresat pe "caini"

"Marinarii" i-au dresat pe "caini"

12 Mar 2004   •   00:00

Ultimul meci disputat inaintea marii confruntari de duminica cu spaniolii de la Altea, din semifinalele Cupei EHF, a fost un esec pentru dinamovisti.

UMILITI. Elevii lui Ion Mocanu nu au reusit sa faca fata "marinarilor", care au dispus miercuri, cu scorul de 32-23 (17-11), micsorandu-se astfel diferenta in clasament la 3 puncte, intre liderul campionatului, Dinamo (19 puncte), si ocupanta locului doi, HCM Constanta (16 p). "Am jucat execrabil! A fost un adevarat dus rece pentru noi, mai ales ca ne asteapta un meci greu, duminica, la Buzau cu spaniolii. Sunt foarte suparat pe baietii mei fiindca au lezat grav imaginea clubului prin infrangerea suferita la noua goluri diferenta", a declarat presedintele CS Dinamo, Marcel Popescu. De altfel, el a spus ca nu are nimic de reprosat arbitrajului, vina pentru rezultat fiind a echipei. "Chiar vreau sa felicit brigada pentru modul in care au condus, chiar daca am pierdut la o asa diferenta. Jucatorii au gresit."

SANCTIUNI. In cazul in care "cainii" nu castiga meciul tur cu BM Altea, ce se va disputa duminica la Buzau incepand cu ora 17:00, ei risca amenzi usturatoare. "In urma infrangerii drastice suferite la Constanta, ne-am gandit sa-i amendam pe jucatori. Am revenit asupra deciziei si asteptam meciul cu ibericii, cand o victorie concludenta ii poate salva de sanctiuni", a mai spus presedintele dinamovist.

Prime-record pentru finala

Pentru accederea in semifinale Cupei EHF, handbalistii dinamovisti au fost recompensati cu cate 98 de milioane de lei, titularii, iar cei care au evoluat mai putin au primit cate 67 de milioane de lei. Conducerea clubului din soseaua Stefan cel Mare impreuna cu sponsorul Romconstruct au stabilit ca in cazul calificarii in finala Cupei EHF sa-i premieze pe jucatori cu suma de 40.000 de euro, acestia urmand sa incaseze suma de 150.000 de euro, daca va fi castigata Cupa EHF. "Sper sa ne trezim la timp pentru a ne califica in finala. Chiar avem sanse", a spus Ion Mocanu, antrenorul-jucator al dinamovistilor.
( COSMIN SMOCHIN. VICENTIU NEAGOE)

×
Subiecte în articol: sport