x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Marius Lăcătuş încă mai speră la locul 1

Marius Lăcătuş încă mai speră la locul 1

21 Apr 2009   •   00:00
Marius Lăcătuş încă mai speră la locul 1

Antrenorul echipei de fotbal Steaua Bucureşti, a declarat, astăzi, că mai speră la locul 1 în campionatul intern de fotbal, scrie agerpres. ''Echipa mai poate obţine locul 1 în actualul campionat. Prin efort colectiv, dăruire şi ambiţie, jucătorii pot obţine miercuri victoria în faţa campionilor. Nu avem voie să mai pierdem puncte în meciurile viitoare'', a spus Lăcătuş.

"Punem pe primul plan rezultatele. Apoi, ne gândim la un fotbal de spectacol pentru suporteri. Dar, ca antrenor, mă interesează în primul rând rezultatele'', a conchis "Fiara".

Antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, a susţinut astăzi, o conferinţă de presă înaintea partidei cu CFR Cluj, contând pentru etapa a 26-a din Liga I la fotbal. Roş-albaştrii, care au intrat în cantonament de luni, 20 aprilie, au programat astăzi, de la ora 18,00, un antrenament închis presei. Miercuri, 22 aprilie, meciul FC Steaua Bucureşti - CFR 1907 Cluj va avea loc de la ora 21,00.

Echipele, care anul trecut s-au luptat pentru titlul de campioană, ocupă acum locuri modeste în clasament, faţă de ambiţiile patronilor şi obiectivele pentru această ediţie. După 25 de etape, Steaua este pe locul şapte cu 41 de puncte, iar CFR Cluj este pe poziţia a patra cu 46 de puncte.

×
Subiecte în articol: sport