x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Marius Lăcătuş: "Speram ca in jocurile ramase sa incercam mai mult" / video

Marius Lăcătuş: "Speram ca in jocurile ramase sa incercam mai mult" / video

18 Sep 2008   •   00:00

Am primit gol la o faza fixa, prea repede si nu am reusit sa scoatem rezultat pozitiv. Nu am avut nici sansa la ocaziile create. Am facut o repriza secunda buna si am reusit sa punem probleme lui Bayern cu riscul de a ramane descoperiti.



"Am primit gol la o faza fixa, prea repede si nu am reusit sa scoatem rezultat pozitiv. Nu am avut nici sansa la ocaziile create. Am facut o repriza secunda buna si am reusit sa punem probleme lui Bayern cu riscul de a ramane descoperiti.

Am pierdut din pacate chiar primul joc acasa, in fata unui adversar foarte puternic, care va pune probleme in grupa, atat in deplasare si acasa. Speram ca in jocurile ramase sa incercam mai mult si sa obtinem punctele de care avem nevoie pentru a spera la primavara europeana fie ea Uefa sau Champions League", a declarat Marius Lăcătuş.


Nu am avut şansă şi nu am marcat, deşi nu am jucat rău. Am început lent jocul, dar am echilibrat meciul iar în a doua repriză am jucat mai bine, am pus probleme. Nu mai aveam ce pierde şi am vrut să îi punem sub presiune, am încercat să creem ocazii, dar nu am reuşit. Noi am dorit să jucăm şi spectaculos, dar am vizat în special rezultatul. Bayern ne-a pus de foarte multe ori în dificultate. Iar când am avut posesia nu am reuşit să concretizăm. Am arătat că se poate, iar la următoarele meciuri sperăm să şi marcăm", a declarat Marius Lăcătuş,

×
Subiecte în articol: sport