x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Maru si Caval au cantat: „Sa vina Cupa la Galati!"

Maru si Caval au cantat: „Sa vina Cupa la Galati!"

24 Apr 2004   •   00:00

Internationalul roman a declarat ca nu-l va indruma pe fiul sau, Marco Mihai, spre fotbal: „Eu mi-am pierdut copilaria si nu vreau ca el sa sufere asa cum am facut-o eu".

Profitand de o accidentare, Florin Cernat si-a luat cateva zile libere de la echipa de club, Dinamo Kiev, pentru a organiza botezul fiului sau, Marco Mihai. Evenimentul a avut loc joi la Biserica Precista din Galati, veche de 300 de ani, nasi fiind Mihai Stoica impreuna cu sotia sa, Corina. Seara, la restaurantul Continental, peste 300 de persoane au raspuns inviatiei familiei Cernat. Printre VIP-uri s-au numarat Gigi si Victor Becali, precum si intreaga echipa si conducerea Otelului Galati, formatie unde Cernat a facut primii pasi in fotbal.

DEDICATII. Dupa ce micutul a primit crestinescul botez, alaiul s-a mutat la restaurantul Continental, nasul Mihai Stoica fiind in centrul atentiei. Oficialul stelist a uitat de fotbal cel putin pentru 48 de ore: „Vreau sa uit de razboiul din campionat si sa ma simt bine! Avem timp dupa si pentru fotbal". Invitat de onoare al nasului, Gigi Becali, patronul Stelei, a fost imediat luat in primire si, exceptand autografele, a primit mai multe dedicatii, hit-urile serii fiind: „Steaua campioana!" si „Sa vina Cupa la Galati!", Florin Cernat cantand alaturi de lautari si de fotbalistii Otelului.

INEDIT. Cadoul din partea nasului pentru acest eveniment a fost unul inedit, anume Adi de la Valcea, cunoscutul manelist ajungand in Galati si cantand intr-un picior, dupa ce, miercuri, fusese implicat intr-un accident rutier din care a scapat ca prin minune. „Nu avea rost sa-i dau bani, are si el, asa ca m-am gandit la ceva care sa bucure pe toata lumea. Si i l-am adus cadou pe Adi", a declarat Meme Stoica. In afara de Adi de la Valcea au mai cantat Laura Lavric, Caval si Maru. Banii au curs in valuri pe scena, insa intr-un mod decent. Petrecerea s-a „spart" in jurul orei 7:00 dimineata, cu mentiunea ca fotbalistii de la Otelul nu au stat decat cateva ore, la semnalul antrenorului Sorin Cartu plecandu-se direct in cantonament pentru meciul de maine cu Apullum Alba Iulia.

Paul Andone - Galati

Fiecare cu invitatii lui

Patronul Stelei, Gigi Becali, a fost invitat special de catre nasul Mihai Stoica. La randul sau, Florin Cernat a tinut neaparat ca la botezul micutului Marco Mihai sa fie prezent si impresarul sau, Victor Becali, dusman declarat al varului sau stelist. Cei doi au evitat sa se intalneasca, Victor parasind restaurantul in jurul orei 22:45, cu doar 15 minute inainte de sosirea lui Gigi. Boss-ul „ros-albastrilor" a fost insotit de cativa nepoti, insa nu si de sotie. El a plecat la doua ore dupa miezul noptii. Printre cei mai in forma invitati s-a aratat presedintele Otelului, Neculai Boghici. Conducatorul galatenilor se gandea numai la finala Cupei cu Dinamo. El spunea unor apropiati ca, in cazul unui succes, jucatorii vor incasa o prima speciala, cum nu au mai avut „otelarii" in ultimii ani.

Cernat rateaza „amicalul" cu Germania

Daca bucuria botezului micutului Marco Mihai a fost imensa, Florin Cernat era si putin trist. Motivul il reprezinta faptul ca internationalul roman va rata meciul amical cu Germania, programat miercurea viitoare pe stadionul Giulesti. Mijlocasul echipei Dinamo Kiev, descoperit cu pancreatita, a primit din partea medicului gruparii ucrainene 7 zile de repaus total. „Ghinion, insa bine ca nu este mai grav. Sper sa reintru in programul normal in cel mult 10 zile", a declarat Cernat. Aflat intr-o buna dispozitie, el a fost sensibilizat de o familie a carei fetita avea un handicap si a donat 500 de dolari.

Gigi il forteaza pe Meme

Printre discutiile de la mese nu putea lipsi si politica, mai ales din punctul de vedere al patronului Stelei, Gigi Becali, liderul Partidului Noua Generatie. Oficialul din Ghencea i-a propus lui Mihai Stoica un loc in Senat, „Meme" urmand a candida pe listele PNG la alegerile de la sfarsitul acestui an. Pe moment, posibilul viitor senator nu a dat un raspuns cert, lasand de inteles ca se va gandi la oferta sefului sau.

×
Subiecte în articol: sport mihai galaţi cernat