x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mazzone: "Sinişa, păstrează-l pe Mutu la Fiorentina!"

Mazzone: "Sinişa, păstrează-l pe Mutu la Fiorentina!"

02 Iun 2010   •   00:00
Mazzone: "Sinişa, păstrează-l pe Mutu la Fiorentina!"
Sursa foto: /Reuters

Într-un interviu acordat site-ului violanews.com, antrenor ul italian Carlo Mazzone i-a transmis un sfat lui Sinişa Mihajlovici, care este dat ca pricipal favorit pentru a-l înlocui pe Cesare Pandelli pe banca tehnică a Fioretinei, şi anume să nu renunţe la Adrian Mutu.

"Îl sfătuiesc pe Sinişa să-l păstreze la Fiorentina pe Adrian Mutu. pentru că un jucător ca el nu poate fi înlocuit. Sunt sigur că Mihajlovici va da o nouă energie grupului care e puţin demoralizat după un sezon nereuşit şi după plecarea lui Prandelli", a precizat veteranul antrenor italian, în vârstă de 73 de anim el care a antrenat Fiorentina în anii 70

Carlo Mazzone îl cunoaşte foarte bine pe Mihajlovici pe care l-a avut ca elev la AS Roma, în sezonul 1992-1993, fostul jucător sârb fiind atunci la prima experienţă în Serie A.

Antrenorul Fiorentinei, Cesare Prandelli, a semnat săptămâna trecută un contract pe patru ani cu federaţia italiană şi va prelua "squadra azzurra" după turneul final al Cupei Mondiale din Africa de Sud.

×
Subiecte în articol: sport fiorentina fotbal adrian mutu serie a