x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Meciurile suferintei

Meciurile suferintei

29 Mai 2004   •   00:00

Dinamo are titlul in buzunar, cele mai importante jocuri sunt cele din subsolul clasamentului. Rapid - Ceahlaul si FCM Bacau - FC National sunt capetele de afis ale acestei etape.

PAUL AND ONE, SORIN ANGHEL

Cum lupta la varf este aproape incheiata, un succes destul de previzibil al lui Dinamo in fata lui Apulum putand trimite titlul in Stefan cel Mare, atentia este indreptata in aceasta runda spre meciurile Rapid - Ceahlaul si FCM Bacau - FC National.

CAPITAL. Meciul din Giulesti este unul al disperarii pentru formatia lui Gheorghe Stefan, care in cazul unei infrangeri isi poate face bagajele pentru Divizia B. Speculatiile pe marginea acestei partide nu au incetat sa apara, prietenia dintre tehnicianul Rapidului, Viorel Hizo, si presedintele nemtean facandu-i pe carcotasi sa creada ca Ceahlaul va scoate un rezultat bun.

SUSPICIOS. Antrenorul lui FCM Bacau, Ionut Lupescu, considera ca etapa de maine este decisiva. "E clar ca noi nu avem alta varianta decat victoria in meciul cu National. Chiar daca Ceahlaul are un program mai greu, eu nu am incredere in Dinamo, cu care contracandidatii nostri vor juca in ultima etapa", a declarat Lupescu.

Costel Ilie crede in Ceahlaul

O victorie a moldovenilor in Giulesti nu ar reprezenta o premiera. Ultimul succes al "plaiesilor" pe terenul Rapidului s-a consemnat in sezonul 2001 - 2002, formatia lui Gheorghe Stefan impunandu-se atunci cu 3-1. "A ratat Pancu o ocazie la inceputul meciului, dupa care i-am incalecat. Ne-a iesit totul atunci. Eu cred ca baietii vor scoate cel putin un punct", a declarat Costel Ilie, autorul unui gol in acea partida.

Cristea revine ca titular

Antrenorul bacauanilor, Ionut Lupescu, va putea conta din nou pe serviciile lui Andrei Cristea, care va reveni dupa o luna si jumatate de pauza, timp in care s-a operat de menisc in Germania. "Sper ca prin reintrarea lui Cristea, eficienta noastra in atac sa creasca". Marea speranta a Bacaului va fi folosita de Lupescu din primul minut, antrenorul gazdelor sperand ca atacantul sa reziste 60 de minute.

Cu Dinamo la Vaslui

Avand terenul in stare de suspendare, conducatorii Ceahlaului au inceput sa caute un teren care sa gazduiasca partida din ultima etapa, cu Dinamo. Cum varianta FC Brasov a fost refuzata de directorul sportiv al "stegarilor", Romeo Pascu, iar Timisoara, oras unde "cainii" sunt interzisi, este prea costisitoare, moldovenii s-au orientat acum catre Vaslui. "Noi ii asteptam cu cea mai mare dragoste, ca doar sunt moldoveni de-ai nostri. Ar avea ocazia sa se acomodeze cu stadionul nostru, ca la anul s-ar putea sa ne intalnim cu ei in Divizia B. Oricum, pentru noi este o intamplare fericita. Prin suspendarea terenului celor de la Ceahlaul va ajunge si Divizia A la Vaslui. Pacat ca nu am reusit cu echipa noastra acest lucru", a declarat Adrian Porumboiu, care a precizat ca formatia pe care o finanteaza va ataca la anul promovarea.
×
Subiecte în articol: sport