x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Mi-e teama sa nu vina unul ca Netoiu"

"Mi-e teama sa nu vina unul ca Netoiu"

16 Iun 2004   •   00:00

Aflat in vacanta la Cozia, Corneliu Papura, capitanul Universitatii Craiova, si-a sunat patronul pentru a se informa despre situatia clara a echipei. Dinel Staicu a anuntat sambata ca renunta la "Stiinta", pentru ca duminica sa revina asupra deciziei.

MARIO MORCOV

  • Jurnalul National: Cornel, ce vei face in cazul in care patronul Staicu renunta la Universitatea?

    Cornel Papura: Nu stiu. Acum sunt in concediu, dar voi mai purta maine o discutie foarte serioasa cu domnul Staicu. Sper sa-l conving sa nu plece. Eu imi doresc sa joc in continuare la Craiova.

  • Ai spus ca vei mai avea o discutie cu Staicu. Ati mai vorbit?

    Chiar ieri dimineata. Mi-a zis ca nu e nici o problema, voi fi liber sa plec unde doresc atunci cind va face actele de cedare a echipei. A spus ca nici unul dintre jucatorii care avem aceasta clauza nu va ramane pe dinafara. Il cred, pentru ca pana acum si-a respectat toate promisiunile.

  • Si ce zici, ramai?

    Deocamdata nu stiu. Sa vad ce se intampla. Mi-e teama sa nu vina unul ca Netoiu. Eu sper ca domnul Staicu sa nu mai revina asupra deciziei . Ar fi pacat sa plece. E greu sa gasesti un om asa serios, sa-ti plateasca totul la zi, fara nici o intarziere. Pana acum, doar George Paunescu a fost la fel de parolist.

  • Care este intelegerea ta, vei putea pleca gratis?

    Cind am revenit la Universitatea, acum doi ani, am discutat cu dansul in felul urmator: i-am spus ca nu ma intereseaza cati bani o sa castig. Dar ceea ce mi se cuvine sa mi se plateasca la zi. Iar pana acum asa a fost. S-a tinut de cuvant. Daca a venit in vestiar sa ne promita ceva, asa s-a intamplat. Am convenit cu dansul sa plec gratis daca se intampla ceva. Daca imi va aranja vreun contract din care va avea si domnul Staicu de castigat, voi accepta fara sa stau prea mult pe ganduri.

  • Ce oferte clare ai in acest moment?

    Cand au auzit ca pot deveni liber, am fost contactat de echipe din Grecia si Israel, unde am mai jucat. Totusi, repet, sper ca domnul Staicu sa nu plece de la Craiova.
  • ×
    Subiecte în articol: sport