x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Michel Platini: E ciudat ce se întâmplă cu Beckham. Cum să iei un jucător pentru trei luni, de ce nu pentru o finală!?

Michel Platini: E ciudat ce se întâmplă cu Beckham. Cum să iei un jucător pentru trei luni, de ce nu pentru o finală!?

de Ovidiu Ciutescu    |    06 Feb 2009   •   00:00
Michel Platini: E ciudat ce se întâmplă cu Beckham. Cum să iei un jucător pentru trei luni, de ce nu pentru o finală!?

Situaţia contractuală a mijlocaşului David Beckham a ajuns să fie comentată inclusiv de Michel Platini, preşedintele UEFA. Aflat la Londra, pentru a discuta posibilitatea ca Anglia să găzduiască Turneul Final din 2018, Platini a spus: "Problema mea nu este David. Problema mea, care mă lasă perplex, este aceea că L.A. Gallaxy şi AC Milan discută acest transfer prin prisma duratei contractului făcut cu Spice Boy".



Platini, care încearcă să aducă mondialul din 2018 în Europa, face lobby pentru Anglia, ţară aflată în competiţie cu Rusia, Spania şi Portugalia, Belgia şi Olanda. Pe tema acestui transfer mediatizat mai ceva decât trecerea lui Kaka în Premier League, Platini şi-a exprimat dezacordul faţă de politica clubului Milanez: "Eu nu înţeleg cum poţi să transferi un jucător doar pentru trei luni. O să ajungem să transferăm un fotbalist doar pentru un meci, pentru o finală? Este o situaţie realmente ciudată". Conform cotidianului Gazzetta dello Sport, Platini a ajuns să se exprime faţă de acest transfer în momentul în care trimitea către FIFA următorul mesaj: "Anglia are jucători buni, care înţeg bine ce înseamnă un asemenea eveniment. În plus, această ţară are şi un imens potenţial şi capacitatea de a asigura dintr-un turneu final un adevărat succes. Cred că Anglia va reuşi să se impună cu dosarul pregătit în faţa celorlalte trei candidate la organizare".












×
Subiecte în articol: sport