x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mihai Stoica se gandeste deja la batalia cu Dinamo

Mihai Stoica se gandeste deja la batalia cu Dinamo

de Mihai Igirosanu    |    19 Feb 2006   •   00:00
Mihai Stoica se gandeste deja la batalia cu Dinamo

Dupa victoria senzationala din Olanda, managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica si-a indreptat gandurile spre startul returului si la lupta pentru titlu cu rivalii de la Dinamo.

Oficialul ros-albastrilor a nominalizat motivele pentru care se teme de formatia din Stefan cel Mare si a dezvaluit ce l-a determinat pe capitanul Stelei, Mirel Radoi sa paraseasca lotul national inaintea meciului cu Olanda.

TEMERI. "Imi este frica de Dinamo. De ce? Din doua motive. Unu la mana, Dinamo conduce in clasament, iar acest lucru creeaza presiune. Doi la mana, Dinamo a reusit sa-si pastreze lotul cu care a ajuns pe locul 1 la finalul turului, dar a si facut trei transferuri importante: Dan Alexa, Cristian Munteanu si Claudiu Niculescu", a declarat Mihai Stoica. "Teoretic, forta lui Dinamo a crescut foarte mult. Atat la Dinamo, cat si la Steaua s-a mai produs o schimbare esentiala: antrenorul. Sa vedem ce va insemna asta in economia ambelor echipe", a incheiat subiectul managerul general al ros-albastrilor.

LUCID. MM se teme de Dinamo

DORINTA. Unul dintre atuurile pe care conducatorul din Ghencea mizeaza in vederea bataliei pentru suprematie este sprijinul suporterilor. "Daca am avea publicul langa noi pe stadionul «Lia Manoliu», asa cum era in Ghencea, nu cred ca putem rata campionatul. La fel si in Cupa UEFA, unde putem face multe daca vom avea fanii langa noi. In plus, este nevoie ca lotul sa fie sanatos", a mai spus MM. Conducatorii stelisti au inspectat ieri stadionul din complexul National "Lia Manoliu" pentru a verifica starea terenului, in perspectiva returului cu Heerenveen, de joi, ajungand la concluzia ca "totul e OK".

RADOI. In privinta mult discutatului "Caz Radoi", Mihai Stoica dorit sa dezvaluit motivele plecarii capitanului stelist din cantonamentul "tricolorilor": "Radoi a plecat atunci pentru ca era singura solutie de a ajunge la medicul italian care il trata. Medicul respectiv pleca la un congres international si era ultima zi in care se mai puteau vedea pentru a definitiva tratamentul".
×
Subiecte în articol: sport dinamo