x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Minunea din Saptamana Mare

Minunea din Saptamana Mare

09 Apr 2004   •   00:00

Deportivo La Coruna s-a calificat in premiera in semifinalele Ligii Campionilor spulberand cu 4-0 campioana Europei AC Milan, dupa ce in tur pierduse cu 1-4.

Pandiani, Valeron, Luque si Fran au semnat golurile care au rapus „Diavolul" chiar in Saptamana Patimilor.

ELOGII. „Eroic, istoric, impresionant!", a titrat cotidianul Marca, dupa senzationalul meci de pe „El Riazor".„Un SuperDepor istoric a reusit miracolul. Stadionul din La Coruna a atins cerul european intr-o noapte magica", scrie Marca. Potrivit cotidianului AS, „un suporter a spus dupa primul gol: «Este prea devreme». Acelasi suporter afirma la pauza: «Avantajul este prea mare», iar la final plangea: «Este prea frumos»." La randul sau, editorialistul publicatiei scrie: „Multumim, Depor, multumim, multumim... Multumim ca ai readus zambetul intr-o tara distrusa din multe motive, printre care si fotbalul".

STUPEFACTIE. De cealalta parte, intreaga Italie a ramas stupefiata de deznodamantul meciului de pe „El Riazor". „Noaptea a trecut si noua nu ne vine sa credem", spune Gazzetta dello Sport, in timp ce La Repubblica titreaza: „Milan s-a sfaramat".

In celalalt „sfert" de miercuri, FC Porto si-a asigurat lejer calificarea, remizand, 2-2, la Lyon, dupa ce in tur castigase cu 2-0.

Delia Gomoescu

×
Subiecte în articol: sport