x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mircea Lucescu: Meciul cu Barcelona va decide viitorul meu

Mircea Lucescu: Meciul cu Barcelona va decide viitorul meu

de Ovidiu Ciutescu    |    27 Noi 2008   •   00:00
Mircea Lucescu: Meciul cu Barcelona va decide viitorul meu

Mircea Lucescu a vorbit după victoria din meciul cu FC Basel, scor 5-0, despre viitorul său. Românul de pe banca lui Doneţk a spus că nu ştie daca va mai rămâne la echipa ucraineană, o decizie urmând să ia după întâlnirea cu FC Barcelona, din ultima etapă a grupei C a Ligii Campionilor. Fotomac susţinea în urmă cu o zi că Lucescu a semnat un precontract cu Galatasaray Istanbul.



"Jucătorii mei au reuşit abia în finalul grupei să intre în ritm. Basel este o echipă puternică din punct de vedere fizică, dar i-am dominat la jocul cursiv cu balonul la firul ierbii. O victorie importantă, mai ales că ei veneau după o remiză la Barcelona. Parcursul nostru în această grupă trebuia să fie altfel. Nu ştiu ce se va întâmpla cu mine. Aştept meciul cu Barcelona şi apoi vom analiza ce este de făcut", a spus Lucescu la Sport.ro, citat de Mediafax.

Tehnicianul român a vorbit şi despre parcursul echipelor româneşti în Liga Campionilor: "S-a exagerat cu CFR Cluj. Au început bine grupa, dar s-a dovedit că este o echipă lipsită de experienţă. Îmi pare rău pentru ei, mai ales că au pierdut şansele şi la Cupa UEFA. Steaua trebuie să facă totul să câştige cu Fiorentina, care este o echipă normală, nu este o superputere. Echipele româneşti sunt lipsite de experienţă, iar formaţiile mari sunt puţin susţinute. Avem nevoie de ani să ne impunem în Liga Campionilor". Şahtior Doneţk şi-a asigurat prezenţa în 16-imile Cupei UEFA.

×
Subiecte în articol: sport