x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mircea Lucescu şi Răzvan Raţ sunt premiaţi de Traian Băsescu (VIDEO)

Mircea Lucescu şi Răzvan Raţ sunt premiaţi de Traian Băsescu (VIDEO)

de Ovidiu Ciutescu    |    03 Iun 2009   •   00:00
Mircea Lucescu şi Răzvan Raţ sunt premiaţi de Traian Băsescu (VIDEO)

Colecţie de medalii naţionale pentru Mircea Lucescu şi Răzvan Raţ după ce au câştigat Cupa UEFA. Premiaţi de Viktor Iuşcenko cu "Ordinul pentru Servicii aduse Ucrainei", românii sunt aşteptaţi astăzi de Traian Băsescu. La piept le va fi pusă încă o distincţie.



În cadrul unei ceremonii care va începe la ora 16,00, preşedintele Traian Băsescu îi va premia pe antrenorul de fotbal Mircea Lucescu şi pe jucătorul Răzvan Raţ. Şeful statului a semnat, în urmă cu aproape două săptămâni, decretele prin care au fost decoraţi Lucescu şi Raţ, după ce echipa ucraineană de fotbal Şahtior Doneţk a câştigat Cupa UEFA.

Astfel, Mircea Lucescu, antrenor al lui Şahtior Doneţk, va primi Ordinul Naţional "Steaua României" în grad de Cavaler, în semn de înaltă apreciere a întregii activităţi fotbalistice şi a performanţelor obţinute ca antrenor, încununate prin câştigarea Cupei UEFA 2009, în finala de la Istanbul. În schimb, fundaşului stânga Răzvan Raţ îi este conferit  Ordinul "Meritul Sportiv" clasa a III-a l pentru întreaga activitate sportivă şi pentru performanţele obţinute ca fotbalist, încununate prin câştigarea Cupei UEFA 2009.

×
Subiecte în articol: sport