x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mircea Rednic: "Un egal era mai echitabil"

Mircea Rednic: "Un egal era mai echitabil"

25 Aug 2008   •   00:00

Antrenorul dinamovist Mircea Rednic a vorbit la GSP TV despre meciul pe care echipa sa l-a pierdut in Giulesti in aceasta seara.



Antrenorul dinamovist Mircea Rednic a vorbit la GSP TV despre meciul pe care echipa sa l-a pierdut in Giulesti in aceasta seara.

"Un egal era echitabil, am reusit sa marcam pe un joc mai bun al Rapidului, dar a urmat o relaxare, cum s-a vazut la faza in care Tiago a scapat singur. Am primit gol la o faza la care ne-am aparat cu toata echipa, dar se mai intampla. Cand iei gol din corner e clar ca toata lumea a gresit. Nu mi se pare normal sa iei asemenea goluri daca esti o echipa cu pretentii.La un meci cu o asemenea presiune apar inevitabil erori, dar pacat ca au venit la noi".

Antrenorul dinamovist a mai declarat că ,per total, este mulţumit  de jocul lui Dinamo.
"Sunt multumit de joc, pacat de golurile luate, au fost pe greseli copilaresti am acordat un corner cand nu era nimeni, se intampla din lipsa de comunicare. Greseli colective, cand iei gol din corner e clar ca toti au gresit. Intr-o faza anterioara scosese Lobont senzational. Tamas a facut un meci bun, nu pot sa ma plang. Nu am ce să le reproşez jucătorilor, ne-am bătut singuri!"

×
Subiecte în articol: sport