x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mircea Sandu: "Omologăm clasamentul la 29 mai, vedem apoi ce se întâmplă la TAS"

Mircea Sandu: "Omologăm clasamentul la 29 mai, vedem apoi ce se întâmplă la TAS"

19 Mai 2010   •   00:00

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că FRF va omologa clasamentul Ligii I la data de 29 mai, chiar dacă până atunci nu va exista o hotărâre TAS în cazul Varga-Bălan.

"Pe 29 mai noi vom omologa rezultatele din Liga I aşa cum ni le va prezenta LPF. Pentru că pe 1 sau 2 iunie trebuie să trimitem la UEFA echipele calificate pentru Liga Campionilor şi Liga Europa. Ce se întâmplă ulterior, dacă nu se judecă până atunci la TAS, vom vedea. În orice caz, dacă după ultima etapă diferenţa e mai mare de trei puncte între Dinamo şi Rapid nici nu îi mai interesează", a spus Sandu.

FC Timişoara a contestat, la 8 martie, la Comisia de Disciplină a LPF, dreptul de joc la Rapid al fotbaliştilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan, în partida directă din cadrul etapei a 20-a a Ligii I. Oficialii grupării timişorene au solicitat şi au primit câştigarea meciului la masa verde, acuzând nereguli în transferurile şi legitimările jucătorilor Varga şi Bălan.

După ce a epuizat căile de atac interne, FC Rapid s-a adresat Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

×
Subiecte în articol: redactie