x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Miscari de trupe in Giulesti

Miscari de trupe in Giulesti

17 Apr 2004   •   00:00

Dupa demisia lui Dan Petrescu, antrenorul secund Marian Rada a fost trimis la juniori, iar Paul Cazan a fost concediat. Decizia i-a apartinut presedintelui Ioan Becali.

Saptamana de dupa Pasti a fost una extrem de agitata pentru Rapid. O data cu demisia lui Dan Petrescu si inlocuirea sa cu Viorel Hizo s-au mai produs si alte evenimente in Giulesti.

TAMPENIE. Presedintele Ioan Becali a considerat ca pentru rezultatele dezamagitoare ale giulestenilor din acest retur nu trebuie sa plateasca doar „Bursucul". Conducatorul Rapidului a decis sa-l demita pe directorul sportiv Paul Cazan, chiar daca acesta nu detinea o putere de decizie. In locul lui a fost pus Constantin Zotta, care era secretarul clubului. Urmatorul vizat de Becali a fost secundul Marian Rada, care a fost trimis sa lucreze la centrul de copii si juniori.

INSTIINTARE. Paul Cazan si Marian Rada au primit decizia direct de la presedintele Ioan Becali, care i-a chemat ieri in biroul sau de la baza ProRapid. „A fost un atac surprinzator la care nu ma asteptam. Eu nu ma consider vinovat pentru rezultatele echipei. Cu toate acestea, nu vreau sa fac nici o declaratie care sa lezeze Rapidul pentru ca m-am simtit bine in Giulesti si ma simt atasat de culorile acestui club", a declarat Cazan.

Sorin Anghel


Hizo: „Niciodata Rapidul nu m-a chemat cand era bine"

  • Jurnalul National: Domnule Hizo, de ce ati ales sa reveniti la Rapid?

    Viorel Hizo: Mi-a fost extrem de greu dupa ce conducerea acestui club m-a solicitat. Nu stiam ce sa fac pentru ca nu pot uita anumite momente neplacute din trecut. Am ales sa vin la Rapid tinand totusi cont de satisfactiile pe care le-am trait aici. Mi-am asumat un risc enorm pentru ca vrem sa jucam in cupele europene. Am foarte mare incredere in conducerea clubului. Daca voi colabora bine cu Ioan Becali si el va fi multumit de mine, putem discuta de prelungirea contractului.

  • Ati acceptat un contract doar pana la finalul campionatului.

    Pana acum, Copos mi-a propus contracte foarte lungi, care nu s-au dus niciodata pana la capat. Asa a fost dorinta mea.

  • Exista vreo asemanare acum cu celelalte reveniri ale dumneavoastra in Giulesti?

    Niciodata Rapidul nu m-a chemat cand era bine.

  • Ultima oara cand ati fost la Rapid ati avut probleme cu Robert Nita. Ati discutat acum cu el?

    Robert Nita este un guraliv, dar la el trebuie sa vedem partea plina a paharului. El mai intai vorbeste si abia apoi gandeste. A zis ca nu mor caii cand vor dulaii, dar el dadea un gol pe campionat. Daca ar fi reusit 20 de goluri intr-un sezon poate avea voie sa vorbeasca. Acum, el s-a mai maturizat. Cu el am mai discutat si cand eram la Ceahlaul.

  • Ce parere aveti despre actualul lot al Rapidului? Nu pot sa discut acum despre asa ceva. Sigur ca eu l-as vrea pe Beckham si Zidane, dar sunt nevoit sa fac echipa din jucatorii pe care ii am la dispozitie.

  • Care credeti ca va fi atitudinea galeriei la meciul cu Farul?

    Rapid nu se poate debarasa de suporteri. Jucatorii trebuie sa inteleaga ca ei sunt principalii vinovati pentru situatia echipei si numai ei sunt cei care pot face pace cu suporterii printr-o victorie cu Farul.

  • Ati vorbit cu Dan Petrescu?

    Mi-a spus ce crede el despre fiecare jucator in parte. El poate veni in orice moment la antrenamentele echipei. Este un baiat muncitor si are toate sansele sa ajunga un antrenor mare.

  • Mai are sanse Rapidul la titlu?

    Daca exista o sansa, oricat de mica ar fi ea, trebuie jucata pana la capat. Steaua era anul trecut la 14 puncte de Rapid si tot mai spera.


    „Mi s-a reprosat ca am dat un randament slab si am fost trimis la juniori. A fost decizia conducerii"
    Marian Rada


    Lica este optimist

    Presedintele Farului, Marcel Lica, spune ca echipa sa vine in Giulesti pentru a nu pierde. „Nu este imposibil sa castigam, avand in vedere perioada dificila prin care trece adversarul nostru. In cateva zile, Viorel Hizo nu poate sa faca minuni, iar noi suntem obligati sa invingem", a declarat Lica.

  • ×
    Subiecte în articol: sport