x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Miscari de "trupe" in Stefan cel Mare

Miscari de "trupe" in Stefan cel Mare

15 Iun 2004   •   00:00

Gheorghe Netoiu a imbracat ieri-dimineata haina de impresar. Vicepresedintele dinamovist a plecat in China, unde ii va reprezenta la tratative pe doi dintre jucatorii sai, Viorel Domocos si Bogdan Vrajitoarea.

MARIAN STEFAN

Netoiu va sta cateva zile in China, in dorinta de a le aranja celor doi jucatori contracte foarte bune. Surse apropiate clubului din Stefan cel Mare au avansat insa ideea ca "vicele" dinamovist isi pregateste despartirea de echipa campioana, viitoarea sa destinatie fiind FC Arges.

INCERCARI. Au existat mai multe tentative de parasire a "corabiei" dinamoviste, insa Gheorghe Netoiu a fost convins de fiecare data sa ramana la Dinamo. Ultima sa frustrare s-a consumat asta-iarna, cand bosii "cainilor" nu l-au acceptat pe Ioan Becali in structurile de conducere ale clubului. Acum Netoiu pare decis sa investeasca la FC Arges, desi mai ia in calcul si o formatie de Divizia B. Presedintele Nicolae Badea neaga aceasta varianta, desi directorul executiv Cristi Borcea incearca atragerea lui Marius Vizer catre Dinamo. Nu intamplator, intr-un moment in care se vorbeste tot mai mult despre plecarea lui Gheorghe Netoiu.

VACANTA. Acesta va petrece o saptamana langa "marele zid", unde il va vizita si pe fostul dinamovist Dan Alexa, care s-a transferat recent la Beijing Quan. Netoiu incearca sa le gaseasca angajamente lui Domocos (FC National) si lui Vrajitoarea (FC Oradea), ambii fiind jucatori aflati in proprietatea sa.

SCHIMBARE

"Am vorbit chiar duminica seara cu Gigi Netoiu si nu mi-a spus nimic despre vreo intentie de a pleca de la Dinamo. Stiu ca acum este in concediu. Cat despre schimbarea formei de organizare a clubului, Dinamo 2001 SRL va deveni societate pe actiuni!"
Nicolae Badea - Presedinte FC Dinamo

Cristi Iancu, in doua luntre

Dinamo 2001 SRL este o societate comerciala, cu mai putin de zece angajati, actionar unic fiind FC Dinamo. Aceasta se va metamorfoza zilele viitoare, din "sereleu" in "SA". O modificare ce face parte dintr-un plan mai complex de reorganizare a societatii Dinamo. Administratorul firmei este Cristian Iancu, care mai indeplineste si functia de director de marketing in cadrul clubului de fotbal. "Schimbarea la fata" urmeaza a fi pusa in practica saptamana viitoare, cand Iancu se va intoarce din Turcia, unde este plecat in concediu impreuna cu familia lui Razvan Lucescu.

Se renunta la Vladimir Cohn!

Astazi la ora 17:00, la Keoke, va avea loc sedinta Biroului Executiv al FC Dinamo. Va fi discutata excluderea vicepresedintilor Vladimir Cohn si Petre Badea (Aedificia Carpati). Cat despre lotul echipei campioane, acesta se va reuni joi, dupa perioada de noua zile de vacanta. Noutatile din lotul "cainilor" sunt: Olteanu, Vatavu, Ionut Balan, Baltoi, Danciu, toti reveniti dupa imprumuturi, plus Liviu Ciubotariu, Talvan, Irimia si Galamaz, transferati in aceasta pauza competitionala.
×
Subiecte în articol: sport dinamo