x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Misiune imposibila pentru Depor

Misiune imposibila pentru Depor

07 Apr 2004   •   00:00

AC Milan este cu un picior in semifinale dupa victoria cu 4-1 din partida tur cu Deportivo La Coruna.

Desi echipa sa are practic calificarea in buzunar, Carlo Ancelotti a anuntat ca va trimite pe teren cel mai bun 11 pe care il are la dispozitie.

EUFORIE. Tehnicianul italian l-a recuperat pe Andrei Sevcenko, lovit la nas in meciul amical pe care nationala Ucrainei l-a disputat saptamana trecuta in fata Macedoniei. Ucraineanul, care se pare ca va juca totusi cu o masca protectoare, va face pereche in atac cu Pippo Inzaghi. Cei doi vor fi sustinuti din spate de brazilianul Kaka, eroul intalnirii tur de pe „San Siro". Vicepresedintele lui Milan, Adriano Galliani, se teme insa ca euforia care i-a cuprins pe „rossoneri" ar putea sa duca la o scadere a concentrarii. „Nu as vrea ca rezultatul din tur sa-i influenteze prea mult pe jucatori. Trebuie sa abordam confruntarea de pe «El Riazor» ca si cum la Milano ar fi fost scor egal", a spus Galliani.

SPERANTE. Desi sansele de calificare sunt reduse pentru Deportivo, elevii lui Javier Irureta nu si-au pierdut speranta. „Trebuie sa atacam ca nebunii din primul minut, dar intr-o maniera organizata. Daca am reusi sa dam cel putin un gol in primele 15 minute, situatia ar fi cu totul alta", a declarat Walter Pandiani, autorul golului spaniolilor de la Milano.
Delia Gomoescu


FC Porto la un pas de semifinale

Dupa ce a invins cu 2-0 in meciul tur, FC Porto nu ar trebui sa rateze calificarea in semifinale, unde urmeaza sa joace impotriva lui AC Milan, daca pe „El Riazor" nu vor exista surprize. Infrangerea cu 2-0 din partida de campionat cu Gil Vicente nu-l ingrijoreaza pe antrenorul cu Jose Mourinho, chiar daca esecul vine dupa 327 de zile de invincibilitate pe plan intern. De altfel, si adversara sa de astazi, Olympique Lyon, vine tot dupa un insucces in campionat, 1-2 cu Marseille. In plus, francezii l-au pierdut pe Sydney Govou, lovit sambata in campionat.

Meciurile de azi

21:45 Lyon - FC Porto
Arbitru: Anders Frisk (Suedia)
in tur 0-2

21:45 La Coruna - AC Milan
Arbitru: Urs Meier (Elvetia)
Pro TV
in tur 1-4

×
Subiecte în articol: sport