x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mitica Dragomir: "Derby mai plictisitor ca ăsta n-am văzut de ani de zile!"

Mitica Dragomir: "Derby mai plictisitor ca ăsta n-am văzut de ani de zile!"

10 Noi 2008   •   00:00

"Derby mai plictisitor n-am vazut de ani de zile. A fost tensiune mare".



"Am ieşit din stadion, m-am dus şi am pus lucrurile la punct cu Jandarmeria. L-am chemat pe conducătorul punctului de comandă şi am dat dispoziţie ca galeria Stelei să fie înconjurată de jandarmi iar cei care au aruncat cu petarde să fie reţinuţi. Cel care a aruncat deja a fost reţinut, iar dacă mai sunt şi alţii vor fi identificaţi după imaginile filmate", a declarat Dragomir la sptFM.

Pus pe fugă de rapidiştii de la tribuna oficială

Rapidiştii i-au reproşat agresiv lui Mitică Dragomir, prezent la oficială, de ce nu ordonă evacuarea galeriei steliste. Doi suporteri mai curajoşi au fost la un pas să îl linşeze pe oficialul Ligii, dar aceştia au fost opriţi la timp de preşedintele CA Rapid, Constantin Toma. Cu toate astea, Dragomir a părăsit oficiala, dar s-a reîntors după 15 minute, la insistenţele lui Toma.

Dialogul dintre cei doi nu a fost unul liniştit:"Vă rog frumos să luaţi toate măsurile pentru că altfel voi face eu toate diligenţele să se ia aceste măsuri. Trebuie să respectăm regulamentul", s-a adresat Toma lui Dragomir. Răspunsul celui din urmă a fost tăios: "Trebuia să vă luaţi măsuri cu galeria voastră, nu mă ameninţaţi dumneavoastră pe mine". În timpul în care a fost în afara tribunei, şeful de la Ligă l-a avertizat pe cel care conducea dispozitivul de jandarmi:"Vă atrag atenţia că evacuarea steliştilor este foarte periculoasă acum".

×
Subiecte în articol: sport