x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mitică Dragomir: Nu am pierdut ceasul la table. Dacă eram prost, dormeam în Gara de Nord!

Mitică Dragomir: Nu am pierdut ceasul la table. Dacă eram prost, dormeam în Gara de Nord!

de Ovidiu Ciutescu    |    14 Aug 2009   •   00:00
 Mitică Dragomir: Nu am pierdut ceasul la table. Dacă eram prost, dormeam în Gara de Nord!

Deplasarea naţionalei de fotbal la Budapesta nu a fost motiv de bucurie pentru toată lumea. Conform unei publicaţii de sport, Mitică Dragomir a pierdut la table, contra unui personaj din anturajul naţionalei, ceasul de la mână şi o sumă de 12 mii de euro! Contactat de Junalul Naţional, "Corleone" s-a amuzat: "Nu e adevărat, dar am tăcut pentru că mi-a plăcut să-i las pe proşti să creadă că aşa s-a întâmplat"!



Cu câteva zile înaintea meciului contra lui Constantin Ciobanu ( singurul român participant la C.M. table 2009 de la Monte Carlo), programat să se dispute în direct la Tv, Mitică Dragomir s-a "antrenat" la Budapesta cu un foarte vechi partener de joc. Gurile rele spun că la finele întâlnirii "Oracolul din Bălceşti" a ieşit destul de şifonat. A plătit 12 mii de euro şi a trebuit să lase şi ceasul de la mână! În total, o gaură de 45 de mii de euro!

Fals, am câştigat!


Când a fost provocat să vorbească despre acest subiect, Mitică Dragomir se afla într-o şedinţă la Ligă.  Chiar dacă spune că "nu am reacţionat la articolul apărut pentru că am lăsat proştii să creadă că aşa s-aîntâmplat", Dragomir a lăsat şedinţa pentru a explica ce s-a întâmplat în holul hotelului în care era cazată naţionala, loc în care s-a desfăşurat teribilul meci de table: "Uite, aia cu ceasul chiar e, aşa, măgărie. Nu l-am pierdut. L-am vândut şi apoi am băgat banii la joc. Nici măcar nu l-a cumpărat cel cu care jucam. Era un ceas pe care l-a cumpărat scump şi pe care l-am vândut foarte scump. L-a luat un important om de afaceri care ne însoţea. La finalul jocului, vă jur, am ieşit pe plus. Nu vă spun cu cât, dar am câştigat mai mult decât am băgat". Văzând că nu a fost destul de convingător, şeful Ligii Profesioniste de Fotbal a marşat: "Pe bune că nu l-am pierdut. Eu l-am vândut pentru că la mine orice lucru e de vânzare. În afară de familie, prieteni şi Ligă vând orice! Dacă eram prost, îţi spun eu că dormeam acum în Gara de Nord. Acu' cinstit, mă vezi pe mine să stau la masă şi să pierd atâţia bani?"


×
Subiecte în articol: sport