x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport MM Stoica, felicitat în tribunal pentru victoria Urziceniului în Champions League

MM Stoica, felicitat în tribunal pentru victoria Urziceniului în Champions League

de Ovidiu Ciutescu    |    21 Oct 2009   •   00:00

Tur de forţă pentru MM Stoica, managerul Unirii Urziceni. După ce aseară s-a aflat pe Ibrox Park din Glasgow pentru meciul pe care echipa sa l-a disputat în grupele UEFA Champions League, astăzi a trebuit să se prezinte la Tribunalul Bucureşti, loc în care este implicat în procesul transferurilor de fotbalişti.



Procesul nu a fost unul tocmai negru pentru oficialul ialomiţean, el primind felicitări pentru echipa sa în timpul termenului de judecată de la fostul mare internaţional Gică Popescu, dar şi de la George Copos - patronul Rapidului. George Copos chiar a glumit cu MM Stoica, întrebându-l cum i se pare "trecerea bruscă din Champions League la tribunal"!

Instanţa a luat în discuţie astăzi dosarul transferurilor de jucători în care George Copos, Ioan Becali - fost impresar, Victor Becali- impresar, Mihai Stoica - fost director al FC Oţelul Galaţi, Jean Pădureanu - preşedinte al clubului Gloria Bistriţa, Gheorghe Popescu - fost angajat al firmei "Becali sport", Gheorghe Neţoiu - fost acţionar la FC Dinamo, Cristian Borcea - preşedinte executiv al FC Dinamo sunt judecaţi pentru fapte de corupţie.

×
Subiecte în articol: sport