x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport MM Stoica vede un complot al rivalelor

MM Stoica vede un complot al rivalelor

09 Apr 2004   •   00:00

Comisia de Disciplina a LPF a respins ieri contestatia depusa de Petrolul dupa meciul cu Steaua, de duminica, care reclama dreptul de joc pentru Dica, Dorinel Munteanu si Neaga.

Presedintele executiv al Stelei, Mihai Stoica, s-a aratat extrem de linistit dupa incheierea sedintei: „Situatia era lamurita inca dinainte sa vin eu aici".

IRONIE. Dupa ce s-a referit la judecata propriu-zisa, oficialul stelist a vorbit despre un posibil complot impotriva Stelei: „Din pacate, in razboiul nostru, nu avem sansa lui Catalin Smarandescu, care stie cu ce adversar se lupta".

SUSPICIUNE. Intrebat cum priveste contestatia gruparii ploiestene, Mihai Stoica a comentat: „Am observat o coincidenta. Petrolul i-a contestat pe Neaga, Dica si pe Dorinel dar, inainte de sedinta Comisiei de Disciplina, contestatiile lui Dica si Dorinel au fost retrase. A ramas doar Neaga, acelasi jucator pentru care se sesizase si Dinamo".

Paul Andone


Corpodean, schimbat de la Petrolul - National

CCA l-a schimbat ieri pe Sorin Corpodean de la meciul Petrolul - FC National cu bacauanul Ionica Serea. Se pare ca schimbarea a fost efectuata la presiunile celor de la National, dezavantajati in partida de anul trecut, de la Ploiesti, contra Astrei, tot de Corpodean. „Sub nici o forma nu acesta a fost criteriul. Greseala imi apartine mie. Corpodean arbitrase in urma cu 48 de ore un meci si nici jucatorii de fotbal nu pot face fata unui asemenea ritm", a explicat presedintelui CCA, Ion Craciunescu. A fost schimbat si asistentul Zoltan Szekely, cu Dragos Iliescu, de la Gloria - Farul, deoarece oficiase miercuri, in Cupa, tot la Bistrita.


„Noi trebuie sa luptam si cu acolitii principalilor adversari. Vad ca tot incearca vrajmasii sa ne distruga"
Mihai Stoica

×
Subiecte în articol: sport