x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Moldovan a lovit din nou

Moldovan a lovit din nou

24 Feb 2004   •   00:00

Viorel Moldovan a fost din nou omul decisiv al lui FC Nantes.

Atacantul roman a marcat unicul gol al "canarilor" in partida cu Olympique Marseille, disputata in deplasare si incheiata la egalitate, 1-1, in etapa 25 a campionatului Frantei.

EROIC. Moldovan a fost titular in partida de pe "Velodrome " si a inscris punctul egalizator in minutul 41, dupa ce scorul fusese deschis de Drogba. Atacantul romin a evoluat insa doar pana in minutul 58, cand a fost inlocuit cu Vahirua. Desi a obtinut un singur punct, pentru Nantes este un rezultat remarcabil, avand in vedere ca echipa lui Moldovan a evoluat cu un om mai putin din minutul 35, cand a fost eliminat fundasul Armand.

LAUDE. "Marseille il are pe Drogba, dar Nantes il are pe Moldovan. Romanul i-a furat balonul lui Christanval, a trecut printre doi fundasi si l-a invins pe Barthez", a scris site-ul oficial al "canarilor". Pentru atacantul roman este al cincilea gol inscris in campionat pentru gruparea franceza de la inceputul acestui an si al zecelea in 8 meciuri.

"Dubla" pentru Keseru
Viorel Moldovan nu este singurul roman care a marcat pentru FC Nantes in acest week-end. Claudiu Keseru a inscris doua goluri in meciul pe care echipa de amatori a clubului francez l-a castigat cu 4-1 in fata formatiei Brive. Keseru a deschis scorul in minutul 34 si a mai semnat golul de 3-0, in minutul 64. Romanul a parasit terenul in minutul 73, fiind ovationat de public. Atacantul in varsta de 17 ani evolueaza la doua dintre echipele gruparii franceze: la formatia de amatori si la cea de juniori sub 18 ani.
DELIA GOMOESCU

×
Subiecte în articol: sport