x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Moldovan da exemplu meciul Romania - Germania

Moldovan da exemplu meciul Romania - Germania

01 Mai 2004   •   00:00

In pregatirea meciului pe care FC Arges il joaca azi contra Nationalului, antrenorul pitestenilor, Ion Moldovan, le-a explicat jucatorilor sai ca numai o atitudine determinata le poate aduce victoria.

PSIHOLOG. „Baietii trebuie sa imprumute din atitudinea extraordinara de care au dat dovada jucatorii echipei nationale in meciul cu vedetele Germaniei. Doar daca vom fi de 100 de ori mai buni decăt FC National putem fi siguri de victorie", a explicat Moldovan, care a imprumutat din sarcinile psihologului recomandat de conducatorii clubului, dar care nu si-a facut aparitia păna acum. „La sedinta de pregatire le-am spus ca acest meci este unul important, dar nu capital, pentru a nu-i impovara cu o stare psihica de care n-au nevoie. In găndul meu insa stiu ca partida de sămbata este de totul sau nimic."

INSELAT. Tehnicianul nu se bazeaza pe absentele de la National: McKain, Fl. Moldovan, P. Marin, M. Popa sau Olah. El a spus ca ultima oara cănd s-a bucurat de o absenta din echipa adversa s-a inselat amarnic. „Stiam ca Florentin Dumitru nu va juca la Steaua si mi-am construit echipa in functie de absenta lui. Dumitru nu numai ca a fost in teren, dar a fost cel mai bun om de pe teren", si-a amintit Moldovan.

Kubik, secund?

Achizitionat in iarna de catre FC Arges, polonezul Lukasz Kubik, 25 de ani, a jucat prea putin pentru pitesteni. De curand, Moldovan l-a chestionat cu privire la metodele de antrenament ale echipelor din Belgia, acolo unde Kubik a jucat patru ani, si l-a pus chiar sa intocmeasca un program de antrenament pe o saptamăna pentru FC Arges.
×
Subiecte în articol: sport