x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Moldovan incepe sa zambeasca

Moldovan incepe sa zambeasca

19 Apr 2004   •   00:00

FC Arges s-a impus cu emotii in derby-ul suferintei cu FC Oradea, pitestenii fiind nevoiti sa astepte sapte etape pentru a scapa de furia suporterilor.

FRICOSI. Dupa succesul cu Ceahlaul, oradenii au venit in genunchi la Pitesti, teama fiind evidenta in randul elevilor lui Zsolt Musznai. De aici a reiesit un meci cu multe perioade „moarte", salvat doar de reusitele lui Bilasco si Adrian Ionescu, ultimul debutant pe prima scena. „Jucatorii mei au fost mai emotivi. In repriza secunda s-a jucat pe contre, insa au inscris doar ei, asta si pe fondul unor greseli individuale", a comentat, la final, antrenorul oaspetilor.

VALOARE. Diferenta a facut-o Ciprian Tanasa, ca si la meciul din Cupa, cu Dinamo. Vedeta pitestenilor a uitat de diferendele avute in ultimul timp cu antrenorul Ion Moldovan si cu Viorel Tanase si a pus „osul" la treaba. Din insistenta lui s-a nascut primul gol, unul de moral, motiv pentru care ratarile au trecut la rubrica „si altele". „E bine ca spectatorii si-au schimbat atitudinea fata de echipa si asta a contat foarte mult", a concluzionat „Colonelul" dupa incheierea meciului.

Andrei Nicolescu - Pitesti


Vacaroiu, „talismanul" argesenilor

In tribuna oficiala a stadionului din Trivale a fost prezent si Nicolae Vacaroiu. Presedintele Senatului este considerat de fanii pitesteni un adevarat talisman pentru echipa, fiind convinsi ca FC Arges va invinge. „A fost si la meciul cu Dinamo din Cupa si ne-a purtat noroc (n.r. 1-0 pentru argeseni). Suntem siguri ca asa va fi si cu oradenii", spunea un chibit inainte de meci, fapt ce s-a adeverit la final.

×
Subiecte în articol: sport