x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Moldovan l-a chemat pe Prepelita din Turcia

Moldovan l-a chemat pe Prepelita din Turcia

23 Apr 2004   •   00:00

Dupa semifinala Cupei Romaniei, pierduta miercuri in Stefan cel Mare, antrenorul lui FC Arges, Ion Moldovan, are mari probleme de efectiv inaintea jocului de maine, din Ghencea.

In disperare de cauza, miercuri noapte, tehnicianul trupei din Trivale l-a contactat in Cipru pe presedintele FRF, Mircea Sandu.

RUGAMINTE. Moldovan i-a cerut acestuia permisiunea de a-l chema in tara pe mijlocasul Andrei Prepelita, aflat cu lotul de juniori Under 19 in Turcia. „Domnule presedinte, va rog, n-am cu cine juca impotriva Stelei, am multi accidentati si nu-l pot folosi nici pe Somcherechi, care a fost eliminat cu Dinamo. Sunati-l dumneavoastra pe Nicolae Pantea si spuneti-i sa mi-l trimita si mie cat mai repede in tara pe Prepelita!", a sunat rugamintea Comisarului catre liderul FRF.

ACCEPT. Sandu a fost de acord, doar cu conditia ca antrenorul Firiteanu sa aiba jucatori valizi pentru ultimul meci din turneul de calificare, care nu mai are nici o importanta, Romănia pierzăndu-le pe primele doua, 0-2 si 0-4 in fata Rusiei si a Turciei. Dupa ce a primit acceptul „Nasului", Moldovan l-a contactat pe Prepelita si i-a transmis: „Copilul, măine iti iei bagajele si vii sa ma ajuti cu Steaua, sa incercam sa facem ceva in Ghencea. Ai avion la ora 17:00, te imprumuti de 250 de dolari pentru bilet si iti dau eu banii acasa". (Adrian Preda)

×
Subiecte în articol: sport