x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Motociclistul" Cristi Chivu, finalist

"Motociclistul" Cristi Chivu, finalist

15 Apr 2010   •   00:00
"Motociclistul" Cristi Chivu, finalist
Sursa foto: /Reuters



Chivu a fost unul dintre cei mai buni oameni ai Interului în confrun­ta­rea cu Fiorentina, în urma căreia "nerazzurrii" s-au calificat în finala Cupei Italiei.

După 1-0 pe San Siro, în tur, băieţii lui Jose Mourinho au învins cu acelaşi scor şi în deplasarea de la Florenţa. Unicul gol al meciului a venit în minutul 57 şi a purtat semnătura lui Eto'o.

Cristi Chivu a fost integralist şi a primit un cartonaş galben. Spre deosebire de evoluţia de sâmbătă din campionat, tot împotriva Fiorentinei, prestaţia fundaşului român a fost de aceas­tă dată apreciată de presa din Italia. "Cu acea cască de protecţie, Chivu pare că merge cu motocicleta, face curse pe partea stângă şi recuperări. A scos un gol a lui Gilardino în prima repriză cu o in­ter­venţie miraculoasă", a scris agenţia Datasport, care i-a acordat românului nota 7.  

În finala care va avea loc la 5 mai, pe "Olimpico", Inter va juca împotriva învingă­toa­rei din "dubla" Udinese - AS Roma. În prima manşă, romanii s-au impus cu 2-0 acasă, returul urmând să aibă loc la 21 aprilie.

×
Subiecte în articol: sport