x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mugurel Buga: "N-am luat bani de la Steaua"

Mugurel Buga: "N-am luat bani de la Steaua"

10 Iul 2004   •   00:00

Devenit unul dintre cei mai doriti jucatori de catre Steaua, brasoveanul Mugurel Buga a fost suspectat ca la inceputul acestui an ar fi luat de la patronul stelist, Gigi Becali, 10.000 de dolari.

Suma ar fi reprezentat un avans din transferul care ar fi trebuit sa se perfecteze vara aceasta.

SPERIAT. Aceste zvonuri l-au luat prin surprindere chiar si pe atacantul lui FC Brasov, care a negat totul. "Nu am luat niciodata bani de la Steaua. Asta iarna am fost la Bucuresti si m-am intalnit la Marriott cu Gigi Becali. Trebuia sa ma inteleg cu ei in privinta transferului meu, dar pana la urma nu am iscalit decat un precontract pe care cei de la Steaua nu l-au semnat. De atunci nu am mai avut nici o intalnire cu cei de la Steaua. Am mai fost sunat de ei inainte de inceperea returului, iar prin primavara i-am sunat eu, sa vad daca mai sunt interesati de mine, dar nu mi-au dat un raspuns concret. Nu ma asteptam sa se spuna acum ca am luat 10.000 de dolari de la ei. Daca mi-ar fi dat aceasta suma, acum sigur as fi fost la Steaua", a declarat Buga. (Sorin Anghel)

NICi

NICI 200$ Buga a povestit de ce crede el ca s-a lansat zvonul: "Cand am fost la Bucuresti, la masa au mai stat Mihai Stoica si Leonard Strizu. Inainte sa plec, Strizu a pus pe masa niste bancnote. Cred ca erau vreo 5.000 de dolari. A scos deoparte doua bancnote a 100 de dolari si m-a intrebat pe un ton superior daca am bani de drum, cu ce sa ajung acasa. Credea ca sunt venit cu trenul. M-am simtit jignit si le-am spus ca nu am nevoie de bani. Nu am luat bani de la Steaua. Sunt dezamagit de ce mi s-a intamplat".

×
Subiecte în articol: sport steaua