x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Munteanu recunoaşte: Becali mi-a cerut să-l bag în teren pe Lovin

Munteanu recunoaşte: Becali mi-a cerut să-l bag în teren pe Lovin

20 Feb 2009   •   00:00
Munteanu recunoaşte: Becali mi-a cerut să-l bag în teren pe Lovin

Ceea ce multe guri au spus de-a lungul timpului a fost confirmat şi de antrenorul Dorinel Munteanu. Tehnicianul a recunoscut că patronul din Ghencea i-a cerut insistent şi explicit să îl folosească pe Florin Lovin la meciul din campionat cu FC Timişoara. Munteanu a fost antrenorul Stelei timp de două luni, din octombrie 2008 până în decembrie, fiind înlăturat de patron din cauza rezultatelor slabe, Marius Lăcătuş revenind pe banca tehnică din Ghencea.



Cel mai selecţionat jucător din istoria echipei naţionale a României, Dorinel Munteanu, nu neagă obiceiul lui Gigi Becali de a-şi "băga coada" la echipă din când în când. "Munti" precizează într-un interviu amplu pentru Gazeta Sporturilor că a fost sunat de patron pentru a-l introduce în teren pe mijlocaşul Florin Lovin în partida din campionat cu FC Timişoara. În afară de acest episod, povesteşte, antrenorul, latifundiarul îl suna constant în săptămâna ce preceda un meci pentru a se interesa ce jucători urmau să fie titularizaţi. Cu toate acestea, spune Munteanu potrivit stelisti.ro, nu îi spunea patronului decât 7-8 jucători, susţinând că nu este decis în privinţa celorlalte posturi. "A fost un singur moment în care Gigi Becali a insistat pentru un jucător. Pentru Lovin, înaintea meciului cu Timişoara, parcă. E adevărat, mă suna în săptămâna de dinaintea etapei să mă întrebe cu cine am de gând să încep. Îi spuneam 7-8 jucători, dar şi că pentru două-trei posturi mă mai gândesc", a povestit Munteanu.
Întrebat despre nefolosirea atacantului brazilian Arthuro chiar şi când restul atacanţilor erau indisponibili, "neamţul" a arătat înţelegere pentru conducerea clubului din Ghencea. "Acolo am înţeles că e politică de club. Avea salariu mare şi voiau să-l dea. Păcat, că era jucător bun. Dar eu am respectat strategia clubului. Sunt un tip disciplinat tocmai de această societate germană în care am trăit atâţia ani. Credeam că fac parte din politica Stelei, dar m-am înşelat", a încheiat cu dezamăgire fostul antrenor al formaţiei militare, conform sursei citate.
www.gsp.ro

×
Subiecte în articol: sport