x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mutare victorioasa

Mutare victorioasa

15 Mar 2004   •   00:00

Desi in prima repriza nu au contat, "bancarii" au acontat cele 3 puncte, gratie inspiratiei de pe final de meci a lui Olaroiu, care l-a introdus in repriza a doua pe atacantul Chihaia

Farul Constanta si-a facut jocul in prima repriza deschizand scorul printr-o faza simpla. Farmache a executat un corner de pe partea stanga, iar Baltoi a marcat cu latul din careul mic. De partea bucurestenilor ocaziile au fost aproape inexistente, jocul lor fiind lipsit de imaginatie.

Nasi

Consacrati ca "nasi" ai Farului, "bancarii" s-au trezit in repriza secunda amintindu-si parca de ultimul meci castigat pe Litoral cu un neverosimil 5-0. Multumiti cu scorul inregistrat la pauza, elevii lui Ion Marin s-au retras inexplicabil. Olaroiu a facut o mutare inspirata, introducand un al treilea atacant, Chihaia, in locul apaticului Sava. Asa au aparut golurile marcate pe final, in decurs de 3 minute, ce au intors soarta meciului.

Oli vrea 18 echipe

"Nu e important cate echipe joaca in Divizia A. Important e ca toate meciurile sa se joace adevarat, cum a fost acesta", a declarat dupa meci Cosmin Olaroiu, lasand de inteles ca nu s-ar opune sistemului cu 18 echipe in prima divizie, daca el ar intra in vigoare chiar de la vara. "Nu mi-as dori sa fiu prezent la sedinta de luni", a incheiat tehnicianul bancarilor.
( COSMIN SMOCHINA Constanta )

Ion Marin nu-si face griji

Aflat la a 7-a infrangere cu Farul, in acest campionat, Ion Marin nu-si face griji referitor la postul sau de antrenor. "Nu voi fi inlaturat de la echipa! Chiar daca am pierdut acest meci, conducerea clubului imi acorda credit in continuare. Din pacate am inceput cu stangul acest retur, dar eu am pregatit echipa pentru tot acest retur de campionat, nu numai pentru partida cu National", a declarat Ion Marin.

Olaroiu se plange de lipsa banilor

"Desi nu am avut toate conditiile sa ne antrenam in aceasta iarna, dat fiind faptul ca nu avem terenuri practicabile, baietii s-au mobilizat si au reusit sa ma multumeasca", a declarat Olaroiu dupa meci, evitand sa comenteze pe marginea evenimentelor derulate saptamana trecuta, cand sapte jucatori de-ai sai au chefuit intr-un bar, dar care nu l-a inclus in lot pe cel mai "chefliu", Gigel Coman. "Daca am avea bani, am reusi sa facem mai multe, insa lipsa lor reduce mult eficacitatea jucatorilor mei. Spre exemplu, daca nu am bani nu pot sa stiu cat de obositi sunt jucatorii mei. Ca sa aflu acest lucru trebuie sa le fac un control medical, dar cred ca Gino m-ar bate daca i-ascere acest lucru", a completat Oli.

×
Subiecte în articol: sport