x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mutu a fost reprimit la antrenamente de Fiorentina

Mutu a fost reprimit la antrenamente de Fiorentina

02 Feb 2010   •   00:00

Adrian Mutu s-a antrenat, luni după-amiază, alături de coechipierii de la echipa AC Fiorentina, pe stadionul Artemio Franchi, a anunţat cotidianul La Nazione. Chiar dacă este suspendat provizoriu, românul are dreptul să se antreneze alături de coechipieri până la luarea unei decizii.



La Nazione a mai susţine că, cel mai probabil, atacantul român va da în judecată firma care produce medicamentul, deoarece în prospect nu se scrie că acesta conţine sibutramină. Publicaţia italiană notează că este dificil de dat un verdict în privinţa deciziei finale, dar oficialii Fiorentinei speră ca Mutu să primească doar o amendă. De asemenea, La Nazione scrie că astăzi  ar urma o întâlnire între directorul sportiv al Fiorentinei, Panataleo Corvino, şi impresarul lui Mutu, Victor Becali.

Atacantul Adrian Mutu a fost depistat pozitiv cu sibutramină în urma a două controle antidoping, primul efectuat la 10 ianuarie 2010, după meciul Fiorentina - Bari, scor 2-1, din campionatul Italiei, şi al doilea la 20 ianuarie, după meciul Fiorentina - Lazio, scor 3-2, din Cupa Italiei. La 29 ianuarie, Comitetul Olimpic Italian a anunţat că a dat curs solicitării procurorului antidoping al Tribunalului Naţional Antidoping de suspendare a lui Mutu, până la luarea unei decizii în cazul său.

×
Subiecte în articol: sport