x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mutu a revenit în Italia şi s-a antrenat cu Fiorentina

Mutu a revenit în Italia şi s-a antrenat cu Fiorentina

17 Mar 2010   •   00:00

Atacantul român Adrian Mutu, care a petrecut câteva zile în România, a revenit la Florenţa şi s-a antrenat, miercuri, alături de coechiperii săi de la Fiorentina, informează site-ul fiorentina.it.

"Adrian Mutu s-a întors la Florenţa şi s-a antrenat pe arena Artemio Franchi. După câteva zile petrecute în România, atacantul echipei Viola a revenit la antrenamentele cu grupul, în aşteptarea evoluţiilor în cazul de dopaj cu sibutramină", notează site-ul italian.

De asemenea, atacantul român a apărut, alături de coechipierii săi şi de tehnicianul Cesare Prandelli, într-un mesaj video dedicat fostului jucător al Fiorentinei, Stefano Borgonovo, care a împlinit miercuri, 46 de ani, mesaj postat pe site-ul oficial al echipei din Florenţa.

La începutul acestei săptămâni, atacantul Fiorentinei a fost pentru două zile în România, unde şi-a vizitat familia şi apropiaţii. Adrian Mutu a fost audiat, la 3 martie, în cazul de dopaj în care este implicat. Conform presei italiene, Mutu va afla verdictul în cazul său la finalul lunii aprilie.

×
Subiecte în articol: redactie