x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mutu: "Aştept decizia, nu comentez mai mult"

Mutu: "Aştept decizia, nu comentez mai mult"

15 Mar 2010   •   00:00

Adrian Mutu, care a venit duminică seara în România, a declarat că nu are rost să comenteze situaţia sa până când Tribunalul Antidoping al CONI nu va anunţa verdictul după dubla depistare pozitivă cu sibutramină.

"Am venit pentru două zile să-mi văd familia şi prietenii. Aştept decizia, mai mult nu comentez, nu are rost", a declarat Adrian Mutu pentru Sport.ro. Atacantul Fiorentinei va reveni în Italia marţi.

În altă ordine de idei, cotidianul Corriere Fiorentino a scris, în ediţia de luni, că ancheta în cazul Mutu se va prelungi, o decizie în privinţa pedespei urmând a fi luată abia spre finalul lunii aprilie, şi nu la început, cum se preconizase iniţial.

"Procurorul şef Etore Torri a solicitat documente de la federaţia engleză şi va încerca să dovedească faptul că precedentul control pozitiv, cu toate că a fost făcut la Chelsea, trebuie să fie recunoscut şi de CONI. În acest caz, va fi considerat recidivist, Mutu va fi suspendat pentru o perioadă cuprinsă între 1 şi 4 ani", a mai scris Corriere Fiorentino.

×
Subiecte în articol: redactie