x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mutu: "Gândul îmi e doar la victorie!"

Mutu: "Gândul îmi e doar la victorie!"

11 Oct 2008   •   00:00

Cum faci faţă situaţiei? Meciul cu Franţa, problemele cu Chelsea...



Cum faci faţă situaţiei? Meciul cu Franţa, problemele cu Chelsea...

Am învăţat demult că înaintea unui meci trebuie să mă concentrez exclusiv asupra jocului. De problema respectivă se ocupă avocaţii mei şi cei de la FIFPro, cărora le mulţumesc pentru susţinere. Eu mă antrenez şi vreau să demonstrăm contra Franţei că rămânem între echipele cu pretenţii din Europa.

Cum te simţi?

Am avut unele dureri la genunchi în ultima vreme, n-am evoluat în ultimul meci al Fiorentinei, dar mă simt odihnit şi cu poftă să dau din nou tot ce am mai bun pentru echipa naţională. E nevoie de toţi, la capacitate maximă. Am greşit cu Lituania, acasă, dar acum trebuie să reparăm, şi o victorie împotriva Franţei ar anula acel pas greşit.

Am întâlnit Franţa şi la Euro. Cum trebuie să jucăm?


Acum va fi altceva. Important este să dăm totul pe teren. Să alergăm, să pasăm şi să ne impunem jocul. Naţionala României poate să-şi impună jocul în faţa oricărui adversar, mai ales pe teren propriu. Aşteptăm ca publicul să ne susţină din nou, aşa cum s-a întâmplat mereu aici, la Constanţa.

La ce să ne aşteptăm la ora meciului?

La o echipă naţională unită şi care să facă din nou oamenii fericiţi, aşa cum s-a întâmplat în preliminariile pentru Euro 2008. Am învins Olanda, am remizat cu ei la Rotterdam, iar gândul ne stă doar la victorie. Gazonul nu e nici foarte bun, nici foarte prost, e acceptabil, dar contează puţin, pentru că e acelaşi pentru ambele echipe. Nu ne temem de Franţa.

×
Subiecte în articol: sport