x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mutu marchează o altă dublă, Mancini îi face curte şi mai intens!

Mutu marchează o altă dublă, Mancini îi face curte şi mai intens!

15 Ian 2010   •   00:00

După ce a reuşit două goluri în meciul de Cupă cu Chievo Verona (3-2), contând pentru "optimile" Cupei Italiei, Adrian Mutu este lăudat de toată presa din peninsulă. Ocazia nu i-a scăpăt nici impresarului Ioan Becali, care susţine că Mancini îl vrea pe român la City mai mult ca niciodată.



"Decarul Fiorentinei a făcut diferenţa. E un jucător important. Unul dintre golurile sale a fost extraordinar", spune antrenorul lui Chievo, Domenico di Carlo. Fiorentinanews.it l-a notat pe Mutu cu 7,5, cel mai mare calificativ acordat, şi spune că "pentru el n-are importanţă. Campionat sau Cupă, peste tot e strălucitor şi marchează cu o frecvenţă ca-n vremurile lui bune. E unicul care aduce imprevizibilul în jocul Fiorentinei".

Şi La Reppublica a remarcat că "Fiorentina a început prost, fiind condusă pe tabelă, dar şi-a revenit după o jumătate de oră, cînd Mutu a urcat la catedră". Un alt ziar, La Nazione, îl remarcă şi el pe "tricolor" şi anunţă totodată că "la vară, el ar putea fi vîndut".  Mutu a marcat 4 goluri în 8 zile, dacă le punem şi pe cele înscrise în ultimele două etape de campionat.

Dacă presa italiană crede că "Fiorentina nu îl va mai putea ţine pe Mutu din vară", impresarul Ioan Becali spune că un potenţial transfer al decarului român este posibil chiar în caeastă pauză competiţională.  "Voi fi la mercato în ultima săptămână din ianuarie. Atunci, de la o cafea la alta, se fac tranzacţii pe care nici nu le prevezi. Există două, trei echipe interesate de Adrian, care n-ar pleca însă pe un salariu mai mic de patru milioane de euro. Sunt echipe din Turcia, din Rusia, dar în special Mancini îl doreşte la Manchester City. A şi spus că ar fi un jucător ideal pentru el. Rămâne să vedem dacă şi patronii vor fi disponibili la discuţii", a spus Becali, citat de gsp.ro.  (Ovidiu Ciutescu)

×
Subiecte în articol: sport