x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mutu: "Nu sunt în apele mele"

Mutu: "Nu sunt în apele mele"

25 Aug 2009   •   00:00

La o zi după ce a marcat pentru Fiorentina în prima etapă a campionatului italian, Adrian Mutu a declarat pentru presa italiană că mai are până să ajungă în formă maximă.



Totuşi, internaţionalul român a precizat că este destul de mulţumit de evoluţia sa din deplasarea de la Bologna, al doilea joc oficial după aproape patru luni de pauză.

"Trebuie doar să ajung la forma maximă. Având în vedere că în ultimele patru luni nu am jucat decât două meciuri oficiale, consider că în meciul cu Bologna a fost destul de bine, ţinând cont de golul pe care l-am marcat şi de faptul că am obţinut un egal în deplasare", a spus Mutu, adăugând că decizia dată de TAS prin care este obligat să achite daune de 17 milioane de euro lui Chelsea îl afectează doar în viaţa personală, nu şi atunci când intră pe gazon:

"În afara terenului nu sunt deloc în apele mele, nici nu pot să fiu. Acea amendă este un lucru particular, care îmi afectează viaţa privată. Totuşi, când intru pe teren este ca o uşurare sufletească".

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a anunţat, la 31 iulie, că a respins memoriul formulat de Adrian Mutu la decizia Camerei pentru  Rezolvarea Disputelor din cadrul FIFA, care hotărâse, la 7 mai 2008, că jucătorul trebuie să plătească Clubului Chelsea Londra despăgubiri în valoare de peste 17 milioane de euro.

×
Subiecte în articol: sport