x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mutu ratează meciul cu Letonia

Mutu ratează meciul cu Letonia

19 Aug 2008   •   00:00
Mutu ratează meciul cu Letonia

14:30 • Adrian Mutu s-a accidentat la antrenamentul din această dimineaţă al echipei naţionale a României. După ce a primit îngrijiri medicale, Mutu a fost scos de pe teren pe braţe. Jucătorul nu va putea evolua în meciul cu Letonia. 

Adrian Mutu s-a accidentat la antrenamentul din această dimineaţă al echipei naţionale a României. După ce a primit îngrijiri medicale, Mutu a fost scos de pe teren pe braţe. Jucătorul nu va putea evolua în meciul cu Letonia. 


PE TUŞĂ. Medicii i-au pus atacantului naţionalei României o atelă gipsată la cot, în urma accidentării suferite la antrenamentul din această dimineaţă, dar l-au asigurat că nu este vorba despre o fractură, informează www.sport.ro.
Adrian Mutu s-a accidentat la un joc şcoală, după ce a ratat o execuţie şi a căzut pe spate. Mutu a preluat o minge pe piept, singur în careu, a şutat din voleu după care a picat brusc în careu. Tot staff-ul medical s-a strîns în jurul sau, cu excepţia lui Victor Piţurcă. După ce a primit îngrijiri medicale, Mutu a fost scos de pe teren pe braţe.

 

COSTEA, ÎN LOCUL LUI MUTU. Atacantul Universităţii Craiova, Florin Costea, a fost convocat de urgenţă la echipa naţională de selecţionerul Victor Piţurcă pentru partida cu Letonia, ca urmare a faptului că Adrian Mutu s-a accidentat la antrenamentul din această dimineaţă. "Sunt foarte bucuros, nu mă mai aşteptam, mai ales că se facuseră convocarile. Îmi displace însă contextul, faptul că s-a accidentat Adrian Mutu, lîngă care mi-aş fi dorit să joc. Sper să debutez cu această ocazie şi să fac o impresie bună, poate voi rămîne în atenţia selecţionerului. Cred că foma bună a echipei m-a propulsat la naţională", a declarat Florin Costea, debutant la prima reprezentativă a României.  

Meciul amical România-Letonia se va disputa miercuri, de la ora 20:45, pe stadionul Tineretului din Urziceni.

 

 

×
Subiecte în articol: sport mutu