x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mutu s-a reaccidentat

Mutu s-a reaccidentat

de Delia Gomoescu    |    15 Oct 2008   •   00:00
Mutu s-a reaccidentat

Atacantul Fiorentinei este suspect de o leziune la menisc ce l-ar putea ţine departe de gazon circa o lună.



Atacantul Fiorentinei este suspect de o leziune la menisc ce l-ar putea ţine departe de gazon circa o lună.
Revenit în Italia după meciul naţionalei cu Franţa, Adrian Mutu nu s-a antrenat în cursul zilei de luni din cauza unor dureri la genunchi. Românul urma să fie supus ieri unui control medical amănunţit pentru a se stabili exact care este natura accidentării. Oficialii Fiorentinei speră că este vorba doar de o inflamaţie, în timp ce presa italiană scrie că ar fi o leziune la menisc. Dacă acest din urmă diagnostic s-ar confirma, "Briliantul" ar putea sta în afara gazonului circa o lună. Dacă, însă, se va ajunge la operaţie, există riscul ca Mutu să nu mai joace deloc în acest an. va fi menajat cu reggina
Indiferent de verdictul staffului me-dical al grupării toscane, Mutu urmează să fie menajat la meciul de campionat cu Reggina, programat în acest weekend. Atacantul violeţilor a ratat şi partida din etapa trecută, cu Chievo, tot din cauza problemelor medicale. Antrenorul Cesare Prandelli speră însă să-l poată recupera pe român măcar până la jocul cu Bayern München, care va avea loc săptămâna viitoare, în Liga Campionilor. În ultima perioadă, Mutu a evoluat sub posibilităţile sale, după accidentarea la cotul stâng suferită la 19 august.


Mirel Rădoi e gata entru Serie A

Antrenorul Cataniei, Walter Zenga, consideră că eventualul transfer al căpitanului Stelei, Mirel Rădoi, la Inter Milano ar însemna un plus pentru campioana Italiei. "Rădoi poate face faţă la Inter, ar fi o afacere bună. Este un jucător complet, care este pregătit pentru campionatul Italiei. L-am dorit chiar şi eu la Catania", a declarat fostul tehnician al Stelei pentru cotidianul Tuttosport. Ziarul italian notează că fundaşul român este cotat de clubul din Ghencea între 11-13 milioane de euro.

×
Subiecte în articol: sport