x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport N’Doye, escapadă finală

N’Doye, escapadă finală

de Mihai Igirosanu    |    16 Apr 2010   •   00:00
N’Doye, escapadă finală
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor/Intact Images

După eliminarea din Cupa României, 1-2 la Cluj, cu CFR, senegalezul Ousmane N'Doye, însoţit de coechipierii Zie Diabate şi Djakaridja Kone au petrecut o noapte albă într-un club din Cluj.

Revoltaţi, conducătorii din Ştefan cel Mare au decis să-l trimită la echipa secundă pe termen nelimitat. Şefii îi iertase escapadele preceden­te şi ajunseseră la un acord pentru prelungirea contractului cu Dinamo pe următorii doi ani, fiind de­sem­nat şi vicecăpitan al echipei.

El a părăsit ieri cantonamentul, fiind trimis "pachet" la Bucureşti. Din câte se pare, contractul său, abia reînnoit, va fi reziliat, conducătorii fiind hotărâţi să renunţe la un fotba­list de valoare pentru a asigura o atmosferă profesi­o­nis­tă în cadrul lotului. Parteneri de petrecere cu N'Doye, fundaşul Zie Diabate şi mijlocaşul Djakaridja Kone au fost până la urmă iertaţi. Florin Bratu, Zivny şi Vranjkovici au fost şi ei trimişi acasă.

"N'Doye va fi amendat. E exclus din lot pentru partida cu Bistriţa. Nu ştiu dacă a fost sau nu în discotecă, el mi-a spus că a plecat în şlapi şi în trening şi că s-a dus la fratele Yssouf Kone acasă. I-am amendat şi pe Diabate, şi pe Djakaridja Kone, care se aflau la prima abatere", a declarat Cornel Ţălnar.   

BRATU, CU ALT AVION
Din cauza conflictului care există între cei doi ju­că­tori, conducerea lui Dinamo a decis să-i îmbarce pe Ousmane N'Doye şi pe Florin Bratu în curse diferite pentru revenirea la Bucureşti. Totuşi, cei doi vor trebui să fie colegi mâine dimineaţă, urmând a evolua pentru Dinamo II în meciul de pe teren propriu, cu Petrolul, din Liga 2. O decizie finală în privinţa lui N'Doye va fi luată când va reveni şi preşedintele exe­cu­tiv, Cristi Borcea, plecat din ţară. Se pare că Borcea e principalul protector al mijlocaşului senegalez.  


"OAMENI MICI"
Finanţatorul lui CFR Cluj, Arpad Paszkany, a apreciat drept penibilă atitudinea lui Cristi Borcea, care a dat vina pe arbitrajul lui Alexandru Tudor pentru eliminarea din Cupa României. "E penibil să vorbeşti despre arbitraj când ai jucat o repriză întreagă cu un om în plus. Însă aşa se întâmplă, oamenii mici cu caractere mici cerşesc. Dacă ar avea bărbăţie, cei de la Dinamo ar trebui să încline capul şi să ne felicite", a spus patronul ardelenilor. Borcea l-a acuzat pe "centralul" Tudor că nu a acordat un penalty pentru Dinamo la 1-0 pentru clujeni, ci "galben" pentru simulare lui Andrei Cristea.

×