x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Nadia Comăneci, în vizită la Casa Olimpică din Capitată

Nadia Comăneci, în vizită la Casa Olimpică din Capitată

de Redacția Jurnalul    |    13 Dec 2022   •   12:44
Nadia Comăneci, în vizită la Casa Olimpică din Capitată
Sursa foto: Hepta

Nadia Comăneci a vizitat Casa Olimpică din București. Ea a fost și la sala de gimnastică CS Dinamo, unde s-a întâlnit cu junioarele clubului. COSR: „Povestea primului 10.00 la Jocurile Olimpice Montreal 1976 și atingerea perfecțiunii întrețin magia”.

„Nadia, acasă în Casa Olimpică! Cel mai titrat sportiv român la Jocurile Olimpice, gimnasta Nadia Comaneci le-a făcut o vizită surpriză președintelui Mihai Covaliu și secretarului general George Boroi, la Casa Olimpică, din București. Ea a venit în țară de la Lausanne, unde s-a întâlnit și cu președintele CIO Thomas Bach. Mulțumim pentru vizită și pentru discuțiile amicale despre sportul românesc, mai cu seamă despre gimnastică”, potrivit COSR.

Mihai Covaliu și George Boroi au însoțit-o pe Nadia la cea mai modernă sală de gimnastică din România, la CS Dinamo.

„Despre reacția micilor gimnaste, care s-au trezit în sală cu marea campioană, e greu să v-o descriem în cuvinte. Pentru fetițele de la gimnastică, Nadia e inspirația și motivația de a ajunge mari campioane! Povestea primului 10.00 la Jocurile Olimpice Montreal 1976 și atingerea perfecțiunii întrețin magia!
, a fost urarea Nadiei pentru Team Romania”, menționează COSR.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Nadia Comaneci cs dinamo