x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Nehotarare - Lupescu ar putea sa-si schimbe optiunea

Nehotarare - Lupescu ar putea sa-si schimbe optiunea

de Sorin Anghel    |    11 Noi 2005   •   00:00
Nehotarare - Lupescu ar putea sa-si schimbe optiunea

Dupa ce l-a refuzat pe Gica Popescu, Ionut lupescu nu i-a dat un raspuns ferm lui Mircea Sandu pentru sustinerea la presedintia FRF. El nu exclude varianta ca, pana la urma, sa ramana neutru.

Presedintele FRF, Mircea Sandu, nu a primit inca un raspuns de la Ionut Lupescu in ceea ce priveste o colaborare intre cei doi la Casa Fotbalului.

Dupa ce i-a fost refuzata candidatura la postul de presedinte al FRF, fostul international Ionut Lupescu a ajuns acum motiv de disputa intre Mircea Sandu si Gica Popescu. Nasu’ i-a propus un loc in echipa sa, lucrul pe care l-a facut si "Baciul".

Jurnalul National: I-ai dat un raspuns lui Mircea Sandu?
Ionut Lupescu: Inca nu. Mai am destul timp pana sa ma decid.

Esti mai aproape de Mircea Sandu sau de Gica Popescu?
Deocamdata nu m-am hotarat. In toata aceasta disputa pot fi si neutru, adica sa nu lucrez nici cu unul, nici cu altul.

De ce l-ai refuzat pe Gica Popescu?
I-am spus si lui, pentru ca nu imi place sa vorbesc pe la colturi. Daca el a refuzat sa lucreze in echipa cu mine, in cazul in care as fi ajuns presedinte, eu de ce sa fac parte din echipa lui in cazul in care va castiga? Asa mi se pare corect. Daca el m-a refuzat, sa il refuz si eu.

"Becali, un om care n-are nimic in comun cu fotbalul"

Ce parere ai despre scandalul iscat intre Victor Becali si Florin Prunea?
Care scandal?

Impresarul l-a amenintat pe Prunea.
Nu e nici un scandal.

Dar ce e?
Este modul de adresare a unui om care nu are nimic comun cu fotbalul. Asa considera acel individ ca trebuie sa discute cu unul dintre cei mai mari internationali pe care i-a avut echipa nationala.

Gica Popescu a spus ca Mircea Sandu dezbina "Generatia de Aur" prin ofertele pe care le face in aceasta campanie electorala.
Nu ma intereseaza. Este dreptul fiecaruia de a lucra cu cine doreste.

Mircea Sandu ti-a propus postul de director general al FRF. Tu va trebui sa iti alegi doi adjuncti. Daca tu il vei alege pe Florin Prunea, dar Comitetul Executiv nu va fi de acord cu acest lucru, ce vei face?
Deja mergem prea departe. Eu deocamdata nu am luat o decizie privind colaborarea cu Mircea Sandu. Nu are rost sa discutam despre ceea ce urmeaza, din moment ce eu nu stiu ce voi face.

AMENINTAT
Miercuri seara, Florin Prunea a fost invitatul lui Horia Ivanovici la emisiunea "Fanatik" difuzata de postul de televiziune OTV. Portarul lui FC National si-a permis sa-l contreze pe Victor Becali. Impresarul a sunat imediat dupa emisiune pe fostul international. "M-a amenintat cu moartea. Am depus plangere la politie. S-a dovedit inca o data ca aceasta candidatura a lui Gica Popescu se afla sub tutela lui Victor Becali, pentru modul in care am fost amenintat, iar Popescu e aparat de Becali", a spus Prunea la Radio Total Sport FM.

IN MOLDOVA
In campania sa electorala, Gica Popescu a ajuns si in Moldova. Prezent la Bacau, "Baciul" l-a criticat din nou pe Mircea Sandu. "Prin ofertele pe care Sandu le face unor membri ai «Generatiei de Aur», incearca sa ne dezbine. Este evident, Sandu dezbina «Generatia de Aur», este scopul sau. O fapta grava. Nu cred ca va reusi", a spus Popescu. Fostul capitan al nationalei a sustinut din nou ca nu este omul lui Ioan Becali pentru ca nu poate fi condus de nimeni. "Mereu mi-a placut sa fiu sef."
×
Subiecte în articol: sport mircea sandu popescu Gica Popescu