x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Nepoata lui David Beckham a luat gripa porcină!

Nepoata lui David Beckham a luat gripa porcină!

03 Iul 2009   •   00:00
Nepoata lui David Beckham a luat gripa porcină!

Unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti ai planetei şi un brand de aur la nivel mondial, David Beckham are parte şi de veşti proaste.Foarte apropiat de familia sa, jucătorul a fost foarte afectat când a aflat că fiica surorii sale mai mari, Georgina Every, în vârstă de 11 ani, a fost infectată cu gripa porcină într-o tabără în care a mers cu colegii de şcoală.



Georgina este elevă în clasa a şasea la England Primary School din Romford, Essex, şi a fost împreună cu alţi 90 de colegi la o tabără de cinci zile la Marchants Hill din Surrey. Năucitor este faptul că administratorii taberei au comunicat şcolii că s-au înregistrat cazuri de gripă porcină în acel loc, iar şcoala le-a spus acest lucru părinţilor, dar aceştia şi-au trimis copiii acolo oricum pentru a nu pierde avansul de 300 de lire sterline depus, potrivit publicaţiei engleză Telegraph, citată de antena3.ro.

Mama fetei, Lynne Every, are 36 de ani şi-a dat seama că fiica ai ar putea avea gripă porcină atunci când a început că prezinte simptomele specifice, tuşind puternic şi având dureri puternice la picioare. Mai mult, alte două colege ale fetiţei au luat şi ele gripa porcină. Vedeta lui LA Galaxy i-a transmis deja dragostea sa şi însănătoşire grabnică nepoatei sale, el fiind cunoscut ca un sprijin permanent al familiei Every, căreia i-a făcut cadou o casă de 130.000 de lire sterline în Romford şi o maşină. (V.A.)

×
Subiecte în articol: sport