x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Nici Giovani nu stie daca ramane"

"Nici Giovani nu stie daca ramane"

01 Iun 2004   •   00:00

Desi este unul dintre cei mai buni prieteni ai presedintelui rapidist, Gica Popescu spune ca nu are idee daca Ioan Becali va ramane in acest post si sezonul viitor.

IONUT PADURARU, COSMIN SMOCHINA

Fostul international afirma ca nici chiar Becali nu stie daca va renunta la conducerea Rapidului, acest lucru fiind conditionat de aducerea unui antrenor de marca pentru sezonul viitor.

NEHOTARARE. "M-am intalnit cu Giovani si din ce am discutat am inteles ca nici el nu stie deocamdata daca o sa ramana la Rapid. Il simt ca ar vrea sa se intoarca la impresariat, pentru ca i-a placut mai mult aceasta meserie decat cea de presedinte de club", a declarat "Baciul".

VARIANTA. Popescu a negat zvonul conform caruia "antrenorul visat" de Ioan Becali este Arrigo Sacchi, fostul tehnician al lui AC Milan si al nationalei Italiei: "Eu nu stiu nimic de un interes al Rapidului pentru Sacchi. El are o pozitie importanta la Parma si nu stiu daca mai vrea sa antreneze. Altfel, probabil ca ar primi oferte mai bune decat cea a Rapidului. Pot sa va confirm doar relatia de prietenie a lui cu Giovani, dar nu stiu daca aceasta este un argument destul de bun pentru ca Sacchi sa vina sa antreneze in Romania".

PRELUNGIRE. De asemenea, Gica Popescu a spus ca nu exista sanse ca Ilie Dumitrescu, prezent duminica, alaturi de Ioan Becali, la meciul Rapid - Ceahlaul, sa fie instalat in Giulesti: "Cel mai probabil Ilie Dumitrescu va ramane la AEK Atena. Am vorbit cu el si mi-a spus ca oficialii clubului grec i-au propus prelungirea contractului".

Profit de 200.000 de dolari

Gica Popescu a anuntat ieri profitul rezultat in urma meciului caritabil desfasurat la Craiova acum doua saptamani, "Seara Campionilor". In total s-au strans 419.000 de dolari, din care se scad cheltuielile de organizare, care s-au ridicat la 216.000 de dolari. Astfel, suma ramasa, aproximativ 203.000 de dolari, va fi donata pentru renovarea unei sectii a Spitalului de Pediatrie din Craiova, care va purta numele fostului international Zoltan Crisan. Singura nemultumire a "Baciului" in legatura cu acest eveniment a fost numarul mic de bilete cumparate, doar 10.000 din cele 22.000 puse in vanzare.

Organizare mai buna ca a lui Stoicikov

Intors recent de la meciul de retragere al fostului sau coleg de la FC Barcelona, Hristo Stoicikov (foto), Gica Popescu spune ca organizarea evenimentului a fost inferioara celei de la "Seara Campionilor". "Din punctul de vedere al organizarii si al detaliilor, noi am fost superiori. Stoicikov a lasat totul pe mana clubului, in timp ce eu m-am implicat personal, probabil ca aici s-a facut diferenta. Noi nu am avut experienta unor astfel de evenimente, probabil am facut si greseli. Sper ca in viitor sa nu le repet, pentru ca doresc sa mai organizez astfel de meciuri", a spus Popescu.

Progrese in Divizia A

Gica Popescu s-a aratat destul de multumit de aceasta editie a campionatului intern, despre care a spus ca este in crestere fata de anii trecuti. "S-au facut progrese in ceea ce priveste seriozitatea cu care se abordeaza meciurile, crescand astfel si nivelul jocului. Sper ca aceasta seriozitate sa se vada si in cupele europene", a spus fostul international. El a adaugat ca Dinamo merita sa ia titlul in acest sezon: "La finalul campionatului, echipa cea mai buna invinge. Si Steaua a jucat bine, dar poate nu atat de bine incat sa ia campionatul. Dinamo a avut si noroc, a castigat multe meciuri pe final".
×
Subiecte în articol: sport