x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Nicolae Badea: "Nu mi-e teamă că am putea pierde locul de Europa League"

Nicolae Badea: "Nu mi-e teamă că am putea pierde locul de Europa League"

13 Mai 2010   •   00:00

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea, nu are emoţii în privinţa ocupării locului şase, care îi asigură echipei antrenate de Cornel Ţălnar participarea în Liga Europa.

"Nu mi-e teamă că putem pierde locul de Europa League. Deocamdată avem o diferenţă faţă de principalul aspirant la acest loc, care văd că se zbate şi public, şi pe teren pentru acest lucru. Va trebui să gestionăm cu maxim randament aceste ultime două etape", a declarat Badea, joi, cu ocazia unei întâlniri cu jucătorii şi staful tehnic, cu excepţia tehnicianului Cornel Ţălnar.

Nicolae Badea a precizat că vor fi schimbări la nivelul echipei la finalul sezonului: "Nu aş vrea să anticipăm, în fiecare sezon apar schimbări, unele anunţate, pentru a echilibra lotul astfel încât să existe o mai mare concurenţă pe fiecare post. E clar că şi prin accidentările pe care le-am avut au fost posturi deficitare şi lucrul acesta s-a văzut în a doua parte a campionatului".

Referitor la schimbările din rândul acţionarilor FC Dinamo, Badea a spus că doar Vasile Turcu şi-a manifestat intenţia de a renunţa la acţiunile deţinute, nu şi Florian Walter şi Dragoş Săvulescu.

"Nu există decât o singură intenţie de a renunţa la acţiuni, a domnului Turcu. Eu nu pot spune care este preţul unei asemenea tranzacţii. Fiecare are dreptul să-şi primească creditul, să-l solicite, iar în cazul acţionarilor există un mecanism bine reglementat în statut în care se spune care este valoarea de cesiune a acţiunilor", a spus Nicolae Badea.

×
Subiecte în articol: redactie