x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Nimic de înţeles

Nimic de înţeles

24 Aug 2009   •   00:00

Lăudaţi de toată lumea pentru prestaţiile din primele trei etape, medieşenii au fost aduşi sâmbătă cu picioarele pe pământ de o cu totul altă echipă nemţeană faţă de cea din meciul cu Dinamo.



De-ale fotbalului! Internaţional Curtea de Argeş bate la Dinamo (1-0), dar pierde fără drept de apel, în propriul fief, cu Gaz Metan (2-4), apoi Dinamo o măcelăreşte pe Ceahlăul sub Pietricica (4-0), dar nemţenii îşi scot pârleala la Mediaş (2-0).

"Am făcut un meci slab, dar poate că, dacă am fi reuşit să marcăm în prima repriză la ocaziile avute, altul ar fi fost rezultatul. Din păcate, după seria de rezultate bune a venit un recul. Toată săptămâna le-am spus jucătorilor că acesta este un meci important, deşi adversarul nu părea puternic. Adversarul nostru a jucat bine defensiv, blocând toate culoarele, şi a fost mai proaspăt pe contraatac", a declarat, după meciul cu Ceahlăul, antrenorul Gazului, Cristi Pustai.

"Este un rezultat corect. Am câştigat în faţa unei echipe care practică un fotbal foarte bun, dar i-am anihilat foarte bine mijlocul şi atacul. Am jucat pe contraatac şi puteam marca mai multe goluri. E suficient însă şi 2-0", a spus tehnicianul nemţenilor, Florin Marin.

×
Subiecte în articol: sport