x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Noua echipă a lui Armstrong va debuta la Adelaide

Noua echipă a lui Armstrong va debuta la Adelaide

27 Aug 2009   •   00:00

Noua echipă a ciclistului american Lance Armstrong, RadioShack, îşi va face debutul la Adelaide (Australia), în luna ianuarie 2010, cu ocazia competiţiei Tour Down Under, au anunţat organizatorii acestei curse. "Va fi pentru prima oară când noua echipă a lui Lance va concura în lume", a anunţat primul ministru al statului South Australia, Mike Rann, într-un comunicat dat publicităţii joi.



Armstrong a revenit în pluton în ianuarie 2009, după o pauză de trei ani şi jumătate, reuşind să ocupe locul al treilea în clasamentul general al Turul Franţei, competiţie pe care a câştigat-o de şapte ori la rând, între 1999 şi 2005, înainte de a-şi anunţa retragerea din activitate.

Campionul american, în vârstă de 37 ani, s-a despărţit recent de echipa Astana, pentru care a concurat în acest sezon, alături de spaniolul Alberto Contador, câştigătorul cursei din Hexagon. Potrivit presei belgiene, citată de AFP, din noua echipă a lui Armstrong vor face parte doi rutieri belgieni, Sebastien Rosseler şi Gert Steegmans.

×
Subiecte în articol: sport