x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Noul obiectiv al lui Oltchim: primul loc în grupă

Noul obiectiv al lui Oltchim: primul loc în grupă

12 Mar 2010   •   00:00

După ce Oltchim şi-a asigurat prezenţa în semifinalele Ligii Campionilor, antrenorul Radu Voina şi-a fixat un nou obiectiv: vrea să termine pe primul loc în grupa principală. Pentru aceasta, vâlcencele trebuie să învingă, duminică, pe Hypo Viena.

"Atmosfera în lot este una deosebită. Este mai bine să joci fără o presiune foarte mare. Asta nu înseamnă că ne-am culcat pe o ureche. Rămânem mobilizați la maximum și vrem victoria contra campioanei Austriei. Am vorbit cu fetele și sunt decise să termine grupa pe primul loc al clasamentului. Vom avea astfel un avantaj important, vom juca returul semifinalelor pe propriul teren", a spus Voina.

Tehnicianul nu are o favorită între echipele pe care le-ar putea întâlni în semifinale: "Ce să alegi între Larvik, Gyor sau Krim Ljubljana? Nu facem calcule, îi lăsăm pe pariori să le facă. Totul va conta de forma la meciurile din semifinale, nu poți spune de acum care este adversarul mai accesibil".

Meciul Oltchim - Hypo Viena va avea loc, duminică, de la ora 19:00, şi va fi transmis în direct de Sport.ro. În tur, Oltchim s-a impus, în deplasare, cu 31-26.

×
Subiecte în articol: redactie