x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Noutăţi? Doar Habibou

Noutăţi? Doar Habibou

de Mihai Igirosanu    |    08 Ian 2008   •   00:00
Noutăţi? Doar Habibou
Sursa foto: Razvan Pasarica/

Antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, a declarat ieri, in ciuda zvonurilor din ultimele zile, că toţi jucătorii se vor reuni in această dimineaţă pentru efectuarea vizitei medicale.

STEAUA - Şi "refuzaţii" vor efectua astăzi vizita medicală


Antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, a declarat ieri, in ciuda zvonurilor din ultimele zile, că toţi jucătorii se vor reuni in această dimineaţă pentru efectuarea vizitei medicale.

Lotul "roş-albaştrilor" se va reuni astăzi, iar de la ora 8:00 va efectua vizita medicală la INMS. Chiar dacă au fost nominalizaţi pe lista neagră de patronul Gigi Becali, Cristocea, Croitoru, Bădoi, Iacob, Zaharia şi Neaga au fost chemaţi şi ei de Lăcătuş. "Toţi jucătorii vor efectua marţi dimineaţă vizita medicală, apoi vom lua o hotărăre privind componenţa lotului care va face deplasarea in Spania. Pentru cei care nu vor face parte din lot se vor găsi soluţii bune, nu vor fi daţi la o parte chiar aşa", a anunţat antrenorul Stelei.

STRANIERI. Lăcătuş a mai dezvăluit că "Habibou este singurul jucător nou care va merge in cantonamentul de la Valencia. Acolo vom vedea ce se va mai intămpla. Sigur este că vor mai veni şi alţi jucători in această iarnă. S-au vehiculat multe nume de jucători de care Steaua ar fi interesată, insă puţine au avut baze reale". După francezul Habibou, transferul argentinianului Emilano Armen-teros este foarte aproape de finalizare, negocierile cu Sevilla şi cu Independiente Buenos Aires mergănd foarte bine. Cotidianul olandez Voetbalkrant a anunţat ieri că Steaua a mai inaintat o ofertă pentru atacantul brazilian de la Standard Liege, Igor De Camargo. "Steaua insistă pentru De Camargo. După ce Standard a refuzat in decembrie o primă ofertă, o nouă propunere, mult mai avantajoasă, a venit din partea grupării romăne. Standard Liege a decis să o refuze şi pe aceasta, dorind să-şi păstreze lotul intact", a scris Voetbalkrant, preluat de presa din Belgia.

mihai.igirosanu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport